Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - faces

Η Ράνια Κωστάκη απογείωσε την Ημέρα των Ερωτευμένων στο Pico by night!

Η Ράνια Κωστάκη απογείωσε την Ημέρα των Ερωτευμένων στο Pico by night!

18-02-2019

Η Ημέρα των Ερωτευμένων στο "Pico by night" γιορτάστηκε όπως της αρμόζει... Με πολλή μουσική, αιθέριες παρουσίες και ρομαντική διάθεση!

Από νωρίς το βράδυ της Πέμπτης ο κόσμος βρέθηκε στο "Pico" για να γιορτάσει την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου αλλά και να παρακολουθήσει τη νέα κολεξιόν της Κατερίνας Σαακίδου "Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019". 

Η απόλυτη βραδιά μόδας ξεκίνησε με τη φωνή του Βαγγέλη Καψάλη. Κορίτσια ντυμένα με τις μοναδικές δημιουργίες της Κατερίνας περπάτησαν στην πασαρέλα του "Pico by night" και μάγεψαν το κοινό. Φυσικά βραδιά Βαλεντίνου χωρίς το ανδρικό φύλο δεν γίνεται, για τον λόγο αυτό στην πασαρέλα ανέβηκαν και άντρες- μοντέλα ντυμένοι με ρούχα από το κατάστημα μόδας "Παπαϊωάνου".

Η "θερμοκρασία"  ζεσταινόταν σιγά σιγά και "χτύπησε κόκκινο" όταν εμφανίστηκε η Ράνια Κωστάκη!

Η πιο επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός της χώρας έκανε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά έπαιξε μουσική και ξεσήκωσε τους πάντες με τις μουσικές επιλογές της αλλά και τη διάθεση της!

>>Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ από τη βραδιά.

Η καυτή dj έπαιξε με τον κόσμο, χόρεψε στους ρυθμούς των δυνατών ήχων της μουσικής της, και το party κράτησε μέχρι το πρωί! Η αρχική ιδέα πέτυχε ήταν μια βραδιά τα είχε όλα... Music, love & fashion!

Σ.Κ

Δείτε παρακάτω το video που ακολουθεί με τα highlights της επικής βραδιάς:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων