Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων!

To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων!

15-02-2019

Το ραντεβού για να γιορτάσουμε τον έρωτα δόθηκε στο Pico by night στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης αφού μας είχε προτείνει μια βραδιά με πολύ μουσική, μόδα αλλά και "ερωτική" ατμόσφαιρα!

Και έτσι ήταν, αρχικά  η Κατερίνα Σαακίδου μας εντυπωσίασε με τη νέα κολεξιόν της και σε συνδιασμό με την μαγευτική φωνή του Βαγγέλη Καψάλη το αποτέλεσμα πραγματικά ήταν μαγευτικό.

Η βραδιά χτύπησε "κόκκινο" όταν η σέξι μουσική παραγωγός Ράνια Κωστάκη ανέβηκε στην σκηνή και έπαιξε στα decks ένα άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα!

Το e-evros.gr ως χορηγός επικοινωνίας βρέθηκε στο Pico και μέσα από τον φακό του σας παρουσιάζει όλα όσα έγιναν:

To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων! To Pico γιόρτασε με μουσική & μόδα την Ημέρα των Ερωτευμένων!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων