Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Η Ζωή Τηγανούρια την ημέρα των ερωτευμένων μας προσκαλεί στο Κυβερνείο

Η Ζωή Τηγανούρια την ημέρα των ερωτευμένων μας προσκαλεί στο Κυβερνείο

08-02-2020

Η πατριώτισσα μας Ζωή Τηγανούρια συνθέτης & σολίστ ακορντεόν έρχεται στην Αλεξανδρούπολη για ένα και μόνο live στο Κυβερνείο, τη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων, ώρα 9:30 μ.μ.

Θα μας παρουσιάσει μια παράσταση με τίτλο «LiveforLovers» με τον εξαιρετικό Γιάννη Τσαρσιταλίδη στην ερμηνεία, με ρεπερτόριο από τη προσωπική της δισκογραφία, βασισμένο σε Tango, Παραδοσιακά, & Βαλκανικά κομμάτια. Ασφαλώς από το ρεπερτόριο δε θα λείπει η «Γενοκτονία» το τραγούδι της σε συγκινητικούς στίχους του Πασχάλη Μπούρα, για το οποίο ο πρόεδρος Δημοκρατίας κος Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχτηκε την συνθέτιδα στο Προεδρικό Μέγαρο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Επίσης, στο ρεπερτόριο συμπεριλαμβάνονται κομμάτια από το αφιέρωμα που πραγματοποιεί αυτή τη περίοδο στο Στέλιο Καζαντζίδη με κουαρτέτο εγχόρδων.

Ασφαλώς θα ακουστούν οι αγαπημένες συνθέσεις της «Κόρη γλυκιά» και «Δε ξέρω γιατί» σε στίχους του Κωνσταντίνου Ρωμανίδη και το “Σαμοθράκης Βήμα” σε στίχους του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως-Τραϊανουπόλεως & Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμου, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα στην καινούρια παραγωγή της ZoeMusic«Παραδοσιακοί χοροί Σαμοθράκης με τον Δημήτρη Τηγανούρια» ως BonusTrack με την ερμηνεία του π. Βασίλειου Κολέτσα.

Στο πιάνο o σολίστ Μάνος Κιτσικόπουλος απόφοιτος Βρετανικής Ακαδημίας καιστα κρουστάο Στέλιος Γενεράλης.

Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρώ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

Ώρα 21:30 μ.μ

 .: Ό,τι γίνεται ή έγινε στο Κυβερνείο με ένα κλικ εδώ.


Δείτε παρακάτω video από τη συνάντηση του e-evros.gr με την Ζωή Τηγανούρια και τον Πασχάλη Μπούρα:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων