Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Από το 1999 μέχρι και σήμερα το Nico Tattoo Crew κατέχει τις περισσότερες διακρίσεις σε διαγωνισμούς που έχουν γίνει στην Ελλάδα
Από το 1999 μέχρι και σήμερα το Nico Tattoo Crew κατέχει τις περισσότερες διακρίσεις σε διαγωνισμούς που έχουν γίνει στην Ελλάδα

International Athens Tattoo Convention: Άλλο ένα βραβείο για τον δικό μας Nico Tattoo

16-05-2017

Μια φορά τον χρόνο στην Αθήνα διεξάγεται το International Athens Tattoo Convention, το οποίο θεωρείται μάλιστα ένα από τα 5 καλύτερα festival tattoo της Ευρώπης!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (12-14 Μαΐου) 370 Έλληνες και ξένοι tattoo artists έδωσαν το παρών στο ετήσιο ραντεβού των tattoo lovers από το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο δικός Νίκος Κατσούλης (Nico Tattoo) με την ομάδα του.

Εκεί, όπως ήταν αναμενόμενο, απέσπασε το 2ο βραβείο στην κατηγορία "Best Japanese" μεγαλώνοντας τη συλλογή του αλλά και στο σύνολο η ομάδα του Nico Tattoo Crew απέσπασε 5 βραβεία, αποδεικνύωντας για μια ακόμη φορά πως "κεντάνε" το δέρμα!

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 1999 μέχρι και σήμερα το Nico Tattoo Crew κατέχει τις περισσότερες διακρίσεις σε διαγωνισμούς που έχουν γίνει στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Κατσούλης είναι αδιαμφισβήτητα ένας εκ των πρώτων Ελλήνων που ασχολήθηκαν με το tattooing, τη δεκαετία του '80 συγκεκριμένα.

Τριάντα πέντε χρόνια μετά, συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά και ξέρει να κάνει καλά, για την ακρίβεια... μοναδικά!

Το studio του Nico Tattoo στην Αλεξανδρούπολη θα το βρείτε Κανάρη 9.

International Athens Tattoo Convention: Άλλο ένα βραβείο για τον δικό μας Nico Tattoo International Athens Tattoo Convention: Άλλο ένα βραβείο για τον δικό μας Nico Tattoo
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων