Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - books

Νέα καρναβαλική δράση για τους μικρούς μας φίλους!
Νέα καρναβαλική δράση για τους μικρούς μας φίλους!

Καρναβαλική διάθεση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης!

05-03-2021

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης μεταφέρεται από την μακρινή και παγωμένη Ανταρκτική, στην γειτονική Ιταλία και νοερά γίνεται "ένα" με τους καρναβαλιστές της Βενετίας! Όμως, της λείπει η στολή και η μάσκα!

Αυτή τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, ανοίγει το μπαούλο της και βγάζει χρωματιστά κουρελάκια για όλους τος μικρούς της φίλους! Με την βοήθεια της κυρίας Φαντασίας οι μικροί μα φίλοι θα τα ενώσουν και θα φτιάξουν έναν Αρλεκίνο και θα γίνουν και οι ίδιοι μασκαράδες. Θα μπούνε στη θέση του ήρωα της Ζωρζ Σαρρή και όλοι μαζί θα βιώσουν όλα τα συναισθήματά του.

«Ο Αρλεκίνος δεν είναι τίποτε άλλο από τη δύναμη της φαντασίας, της αγάπης, της αισιόδοξης στάσης για τη ζωή... Ένα αγόρι φτωχό που πιστεύει πως δεν μπορεί να συμμετέχει στο γλέντι της Αποκριάς, μόνο να κοιτάζει τους άλλους από μακριά με τις φανταχτερές στολές να διασκεδάζουν. Όμως πίσω του στέκει η μητέρα του. Η αγάπη και η έννοια της για το γιο της άγρυπνοι φρουροί θα διώξουν μακριά τούτη τη στενοχώρια».

Ραντεβού και αυτή τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 18:00, μέσω της πλατφόρμας Zoom. Η δράση απευθύνεται σε παιδιά 5 έως 9 ετών.

  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2551089690
  • e-mail: axdlibrary@gmail.com

Σημειώνεται ότι όλες οι δράσεις υλοποιούνται με την υποστήριξη εκπαιδευτικών και μουσικών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων