e - theater

Ο «caveman» έρχεται στην Αλεξανδρούπολη.
Για έκτη συνεχή χρονιά ο «CAVEMAN» ετοιμάζει τις αποσκευές του από το σπήλαιο που κατοικεί, για να βρεθεί κοντά στους απανταχού CAVEMAN θαυμαστές του… για το καλοκαίρι 2013!
Φέτος, τη σκυτάλη του ρόλου παίρνει ο Ζήσης Ρούμπος , γνωστός σε όλους από το «Κάψε το Σενάριο» στο MEGA, ο οποίος υπό την εμπνευσμένη σκηνοθεσία του Βλαδίμηρο Κυριακίδη δίνει νέα απόσταση στον χαρακτήρα του έργου.
Στην Αλεξανδρούπολη θα τον απολαύσουμε την Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 21:30 στο Κηποθέατρο Εγνατία.
Ο «άνθρωπος των σπηλαίων» είναι δημιούργημα του Αμερικανού Rob Becker, που ούτε ο ίδιος υπολόγιζε την επιτυχία και τον ενθουσιασμό που θα γνώριζε σε όλον τον κόσμο. Έχει συναρπάσει πάνω από 10.000.000 θεατές τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη. Παίζεται σε 30 χώρες ταυτόχρονα και εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά σαν τη μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway!
Δίνοντας έμφαση στη διαφορετικότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ο R. Becker έπλασε τον «Caveman», τον κεντρικό ήρωα, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Μαίρη, έχει τσακωθεί μαζί της και βρίσκεται έξω από το σπίτι να... μονολογεί. Πώς μπορεί να καταλάβει κανείς το γυναικείο μυστήριο; Λίγο πριν φτάσει στα όρια της τρέλας, ο Σωτήρης δέχεται τη βοήθεια του Caveman, προκειμένου να βρει απαντήσεις σε μερικές -τουλάχιστον- απορίες του.
Όλα αυτά τα χρόνια οι ερωτήσεις δεν έχουν απαντηθεί! Ίσως απαντιούνται κατ’ ιδίαν από τους θεατές φεύγοντας από την παράσταση… και αυτή είναι η επιτυχία του Caveman! Να ιντριγκάρει, να προβληματίζει, να αστειεύεται, να κεντρίζει τα δύο φύλλα! Και αυτό που πετυχαίνει είναι τελικά αυτή τη διαφορετικότητα των δύο φύλλων να την ενώνει, να τη συμφιλιώνει και να την κάνει σάρκα μία! Ο Caveman έχει υπάρξει… ο καλύτερος θεραπευτής ζευγαριών στη σύγχρονη κοινωνία!
Γενική είσοδος: 18 €
Φοιτητικό/ ανέργων / > 65 ετών : 15 €
Μαθητικό :12 €
Προπώληση εισιτηρίων στο Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης - Φωτεινή Σκαρλακίδου.