Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - faces

Ο πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή περιοδεία που έγινε ποτέ είναι ο Γιώργος Χατζηπαύλου.
Ο πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή περιοδεία που έγινε ποτέ είναι ο Γιώργος Χατζηπαύλου.

O κωμικός Γιώργος Χατζηπαύλου τα λέει όλα στο e-evros.gr (video)

17-06-2021

Ο αγαπημένος Έλληνας stand-up κωμικός, Γιώργος Χατζηπαύλου, επισκέφτηκε την Αλεξανδρούπολη αλλά και την Ορεστιάδα για να μας παρουσιάσει τη νέα του παράσταση με τίτλο "Τάιμινγκ"!

Φυσικά δεν γινόταν να ξεκινήσει την περιοδεία του, χωρίς να δώσε μια συνέντευξη στο e-evros.gr. Ο ίδιος βρισκόταν στον Έβρο για δύο ημέρες με σκοπό να μας κάνει να γελάσουμε και να χαλαρώσουμε. Πιστέψτε μας τα κατάφερε!


Μιλήσαμε μαζί του για πολλά πράγματα και αυτό που κυρίως καταλαβάμε από την συνέντευξη που μας παραχώρησε ήταν πως είναι ο άνθρωπος των "αντθέσεων", διότι η ηρεμία και η απλότητα του, τον κάνουν να ξεχωρίζει στον χώρο του θεάματος.

Σε ερώτηση που του έγινε προς το τέλος της συνέντευξης, για το αν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση του μέχρι και σήμερα είπε πως "Είμαι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα πορεία μου, ειδικά οι περιοδείες εκτός Ελλάδας αλλά και η παράσταση στην Κύπρο είναι κάτι θυμάμαι με πολύ ευχαρίστηση".

Φ.Δούκογλου

Απολαύστε και εσείς παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη που έδωσε στο e-evros.gr την Τετάρτη 16 Ιουνίου, στον χώρο της Ταράτσας book'n'coffee:

 

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων