Σήμερα είναι: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
DANSE PASSION ΙΚΤΕΟ SOHO

e - faces

Στιγμιότυπο από την εμφάνιση του Κ. Αργυρού στη Νεράιδα.
Στιγμιότυπο από την εμφάνιση του Κ. Αργυρού στη Νεράιδα.

Ο Κωνσταντίνος Άργυρος live στην Αλεξανδρούπολη (video + φωτο)

16-03-2016

Μια νύχτα "κόλαση" χάρισε ο αγαπημένος σε όλους μας Κωνσταντίνος Αργυρός  σε όσους βρέθηκαν την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016, στην "Neraida" music hall, στην Αλεξανδρούπολη. Το κοινό του δημοφιλούς τραγουδιστή παρασύρθηκε στους ρυθμούς των νέων αλλά και των παλαιότερων τραγουδιών του, με τον ίδιο να διεγείρει τόσο την ακοή, όσο και την όραση, ιδιαίτερα του γυναικείου φύλου.

Ήταν μία μοναδική βραδιά με τις επιτυχίες Κωνσταντίνου ΑΡΓΥΡΟΥ όπως "Πάρε με αγκαλιά", "Ποτέ ξανά", "Παιδί Γενναίο", "Να της πεις", "Εσένα Θέλω", "Μάλλον κάτι ξέρω", "Αντίο λέμε", "Ερωτευμένος και τρελός", "Παίζεις με τα μάτια (Είσαι οτι να ‘ναι)", "Δεύτερη φορά", "Δε χωρίζουν οι καρδιές" και όχι μόνο, να τις  σιγοτραγουδούν και να χορεύουν τόσο άντρες όσο και γυναίκες κάτω αλλά και πάνω στην πίστα.

Το πρόγραμμα του εκπληκτικού Κωνσταντίνου Αργυρού άνοιξαν ο ταλαντούχος Στέλιος Λεγάκης, η Μαρία Ιωαννίδου με την γνήσια λαϊκή φωνή της καθώς και η ανερχόμενη Γιούλη Ασημακοπουλου.

Το e-evros.gr, πανταχού παρόν, δεν άφησε σε "ησυχία" τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον ακολούθησε βήμα - βήμα καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Μάλιστα συνδεθήκαμε και ζωντανά, στη σελίδα μας στο fb, όπου ο Κωνσταντίνος μας έδωσε μια mini συνέντευξη.

>> Δείτε μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από την βραδιά εδώ.

Απολαύστε το βίντεο που ετοιμάσαμε με πολύ περιεχόμενο που θα συζητηθεί:

Who is Who


Who is V!VE;

Who is V!VE;

Ποιά είναι η V!VE και γιατί είναι ξεχωριστή; Κοντά μας έχουμε μία “περσόνα” ιδιαίτερη, μία πολυσχιδής προσωπικότητα, γενικώς αλλά
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων