Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

Ο Νίκος Βέρτης τα "έδωσε" όλα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης (video + photos)

Ο Νίκος Βέρτης τα "έδωσε" όλα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης (video + photos)

10-08-2023

Το' πε και το 'κανε! Δεν έπεφτε καρφίτσα από τον κόσμο, το σκηνικό άκρως εντυπωσιακό, αντάξιο των προσδοκιών μας. Ο Νίκος Βέρτης στα καλύτερά του!

Όπως δέκα χρόνια πριν, έτσι και την Κυριακή, το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης έσφυζε από τον κόσμο που είχε σχηματίσει ουρές αρκετή ώρα νωρίτερα, προκειμένου να προλάβουν οι τυχεροί να εξασφαλίσουν μια προνομιακή θέση μπροστά στο stage.

Ο ερμηνευτής έχει δικαιολογημένα κερδίσει την αγάπη του κόσμου χρόνια τώρα, με το κοινό και τα τραγούδια του να μην περιορίζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, αλλά να ξεπερνάνε τα σύνορα της χώρας. Ενδεικτικό είναι ότι ακόμη και ξένοι τουρίστες που παραθερίζουν στην περιοχή μας, άδραξαν την ευκαιρία και έδωσαν το παρόν στην μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού!

ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ

Γιορτάζοντας την επέτειο των 20 χρόνων στα μουσικά δρώμενα, ο μοναδικός καλλιτέχνης τήρησε την υπόσχεσή του για μία φαντασμαγορική βραδιά τραγουδώντας με το ίδιο πάθος αμέτρητες επιτυχίες του από το "Σ' αγαπάω", το "Φύγε", το "Γιατί το μετανιώνεις" και το "Αν είσαι ένα αστέρι" μέχρι το "Πότε θα σε δω", "Δε με σκέφτεσαι", "Αν μ' αγάπησες" και φυσικά το "Σε άφησα στο χτες (Είσαι τρελή)".

Οι 25 μουσικοί και τραγουδιστές που τον συντρόφευαν επί σκηνής έδωσαν άλλον αέρα στην συναυλία, η οποία διήρκησε γύρω στις 3 ώρες με τους θαυμαστές να απολαμβάνουν τη βραδιά ζητωκραυγάζοντας!

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το e-evros.gr 

>> Φωτογραφίες από τη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού μπορείτε να δείτε με ένα κλικ εδώ

Παρακολουθήστε στα βίντεο που ακολουθούν στιγμιότυπα από τη συναυλία, όπως τα κατέγραψε η κάμερα του e-evros.gr:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων