Σήμερα είναι: Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
AL FARO SOHO DANSE PASSION

e - music

Ο Νίκος Φλωρινιώτης  διασκευάζει το "Μαγικά Χαλιά" 18 χρόνια μετά

Ο Νίκος Φλωρινιώτης διασκευάζει το "Μαγικά Χαλιά" 18 χρόνια μετά

27-02-2020

Ο Νίκος Φλωρινιώτης λίγο μετά την κυκλοφορία του single «Καρδιοχτυπημένος» στο οποίο συμμετέχει η Σάσα Μπάστα, παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Μαγικά χαλιά».

Πρόκειται για μια εκρηκτική διασκευή του γνωστού τραγουδιού που ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Λευτέρης Πανταζής πριν από δεκαοκτώ χρόνια, σε μουσική και στίχους του Δήμου Μυλωνά.

Την ενορχήστρωση του κομματιού επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Παντζής, ενώ στο βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Λεωνίδας Κεχαγιάς συμμετέχουν η Δέσποινα Μοιραράκη (ναι, η γνωστή) όπου ανοίγει αυτό το υπέροχο λαικό τραγούδι του Νίκου Φλωριιώτη με το ρουμπινοβυσσινοκόκκινο μαγικό χαλί, ενώ η πανέμορφη Αναστασία Γιουσέφ λικνίζεται στους ρυθμούς του τραγουδιού, ανάβει φωτιές στην κυριολεξία και τελος ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα, ο μίμος Χρήστος Τσικνιάς.

Νίκος Φλωρινιώτης - Μαγικά χαλιά (Official Video Clip)

Παρά την κόντρα του πατέρα του Γιάννη με τον Λευτέρη Πανταζή ο Νίκος δηλώνει ανεπηρέαστος και αναφέρει χαρακτηριστικά "Δεν έχω έρθει καθόλου σε επαφή με τον Λευτέρη Πανταζή και δεν τον γνωρίζω προσωπικά".

Ακούστε τον Νίκο Φλωρινιώτη & την Σάσα Μπάστα στο "Καρδιοχτυπημένος" με μουσική & στίχους του Χρήστος Αναστασίου, ενορχήστρωση & παραγωγή τον Κωνσταντίνος Παντζής και σκηνοθεσία τον Λεωνίδας Κεχαγιάς.

Νίκος Φλωρινιώτης - Αλλάζω διαδρομή (Official Video Clip)

Παραγωγή: Tony Martini, στίχοι του Ηλία Αλεξανδρόπουλο, μουσική του Γιάννη Τσότση και επιμέλεια παραγωγής: Νίκος Παπαϊωάννου!


Who is Who


Who is Βάγια Ζυγογιάννη;

Who is Βάγια Ζυγογιάννη;

Ποιά είναι η Βάγια Ζυγογιάννη και γιατί είναι ξεχωριστή;  Κάτι το "ξεχωριστό" σήμερα στην ενότητα "who is who" από τα συνηθισμένα
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων