Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - faces

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη στο ΝΟΑ cafe - bar
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη στο ΝΟΑ cafe - bar

Οι Θραξ Πανκc και Χρήστος Τσάνταλης των ΙΝΚ στο e-evros.gr (video)

22-06-2018

Οι Θραξ Πανκc έρχονται στο Φεστιβάλ Νεολαίας "Φλοίσβος 2018" και συναντάνε το e-evros.gr

Ένα Φεστιβάλ θεσμός πλέον στα τοπικά μουσικά δρώμενα (και μη) είναι ο αγαπημένος όλων "Φλοίσβος", όπου φέτος για 5η χρονιά η ΕΠΟΦΕ μαζί με τον ΣΥ.Μ.Α. για πρώτη χρονιά φιλοδοξεί να "ρίξει" φως στο σκοτάδι της παραλίας και να “ταράξει” στην κυριολεξία τα λιμνάζοντα ύδατα του λιμανιού μας, κεντρική εκδήλωση, την Κυριακή 24 Ιουνίου,με ότι πιο “hot” μουσικά υπάρχει αυτή την στιγμή στην χώρα μας, άφθονη παγωμένη μπύρα και είσοδο ελεύθερη.

Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC θα ανέβουν στη σκηνή του Φεστιβάλ για να μας παρασύρουν στο δικό τους ξεχωριστό πάρτι, όπως γνωρίζουν αυτοί καλύτερα, ενώ θα μοιραστούν το stage με τους “ανεβασμένους” ιδιαίτερα μα και καλύτερους πρεσβευτές του ΣΥ.Μ.Α. Ink και με τους ανερχόμενους τοπικούς “αστέρες” Last Freak Out.

Το e-evros.gr κατάφερε να βρεθεί “παρασκηνιακά” και μίλησε αποκλειστικά με τους Θραξ Πανκc λίγο πριν αναχωρήσουν από εδώ για ένα ακόμα live τους στην Λάρισα και με τον Χρήστο Τσάνταλη, ερμηνευτή, ψυχή και συνιδρυτή των Ink.

Μιλήσαμε για το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον αλλά και για ιδιαίτερες “πτυχές” της ιδιόμορφης μπάντας του τόπου μας, που με το ιδιαίτερο πάντρεμα των παραδοσιακών οργάνων τους και του “ηλεκτρισμού” που προσφέρει ο συντοπίτης μας Πάνος Γκίνης, ξεσηκώνουν το κοινό όπου και αν βρεθούν.

Οι τρεις Θρακιώτες, με εργαλεία τους τις γκάιντες, τις λύρες, τα νταούλια, παρασέρνουν στο διάβα τους κάθε αναστολή, οδηγώντας σε ένα πρωτόλειο γλέντι. Κανείς δεν μπορεί να κάτσει ακίνητος όταν παίζουν οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC!

Μαζί τους στο ΝΟΑ – Yacht Club και ο Χρήστος Τσάνταλης των Ink, όπου και αυτός μας μίλησε και για την μπάντα του αλλά και για την προσωπική του δουλειά στον δικό μας Χρήστο Δούκα.

Απολαύστε το αποτέλεσμα:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων