Σήμερα είναι: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO DANSE PASSION ΙΚΤΕΟ

Ό,τι "παίζει"!

Οι θρυλικοί Active Member έρχονται στην Αλεξανδρούπολη!

Οι θρυλικοί Active Member έρχονται στην Αλεξανδρούπολη!

02-07-2019

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου θα βρεθούν τελικά οι Active Member στην Αλεξανδρούπολη, καθώς λόγω του άστατου καιρού η συναυλία μεταφέρεται σε άλλη ημερομηνία.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του συγκροτήματος

"Τις τελευταίες δύο μέρες δεχτήκαμε πάνω από εκατό μηνύματα από κόσμο που ενδιαφερόταν να ταξιδέψει από διάφορα μέρη της βόρειας Ελλάδας για να παρακολουθήσει τη συναυλία μας στην Αλεξανδρούπολη. Όλοι τους μας εξηγούσαν πως είναι απίστευτα δύσκολο να το τολμήσουν με αυτές τις αλλόκοτες καιρικές συνθήκες.

Επίσης, μέσα μας δε σας το κρύβω, υπάρχει η σκέψη και η νοιάξη για τους ανθρώπους που θρηνούν στη Χαλκιδική ή μαζεύουν τα κομμάτια τους για να επιβιώσουν.
Όλα αυτά μαζί με τις δυσοίωνες προγνώσεις για τον καιρό του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή, την ταλαιπωρία που μπορεί να υποστούν οι τεχνικοί που θα ταξιδέψουν με τα φορτηγά από Αθήνα για τη συναυλία κι το ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μας χαλάσει αυτή η γιορτή που τόσο πολύ περιμέναμε (εδώ σας ενημερώνω ότι η συναυλία είναι δικιά μας παραγωγή κι εμείς επιλέξαμε να γίνει εκεί, δεν μας πληρώνει κάποιος και μοναδικό μέλημα μας είναι να γίνει σωστά και να ευχαριστηθούμε όλοι).

Αποφασίσαμε λοιπόν να αναβάλλουμε τη συναυλία στο Πάρκο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη για την Παρασκευή 2 Αυγούστου, ελπίζοντας ότι τότε θα καταφέρουμε να γιορτάσουμε όπως πρέπει!

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση, αλλά είναι μάλλον για καλό. Επίσης όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια προπώλησης μπορούν να τα ανταλλάξουν με εισιτήρια για τη νέα ημερομηνία κι όσοι δεν επιθυμούν, ή δε μπορούν να παραβρεθούν τότε, μπορούν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα ραδιόφωνα και τους ανθρώπους που δουλεύουν καιρό τώρα για τη συναυλία αυτή κι ελπίζουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας και για τις 2 Αυγούστου."

ACTIVE MEMBER

 

Οι Active Member έρχονται στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 13 Ιουλίου στο Αλτιναλμάζη με ένα οδοιπορικό στη μεγάλη δισκογραφία τους, ένα γλέντι όπου οι γενιές συναντώνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια του γκρουπ το οποίο μετράει 27 χρόνια στην ενεργό δράση.

Είτε με τη δύναμη του ονόματός τους, ως ενεργά μέλη, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα project,
ο B.D.Foxmoor -ιθύνων νους- και η Sadahzinia έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πώς μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε έναν κόσμο παλλόμενο ή και βουβό.

Θα κάνουν ένα οδοιπορικό σε πολύ γνωστά κομμάτια τους και χιλιοτραγουδισμένα από τον κόσμο, ενώ ερμηνεύουν και κομμάτια που σπάνια έχουν ακουστεί στις συναυλίες τους.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Προπώληση: 12€

Ταμείο: 15€

Χορηγός επικοινωνίας είναι το e-evros.gr

Who is Who


Who is Γιάννης;

Who is Γιάννης;

Ποιός είναι ο Γιάννης και ποιά είναι η μεγάλη του αγάπη; Αυτή τη φορά έχουμε να σας παρουσιάσουμε έναν διαφορετικό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων