Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Οι Pyramid  + Ira Deorum στο Κυβερνείο, στην Αλεξανδρούπολη

Οι Pyramid + Ira Deorum στο Κυβερνείο, στην Αλεξανδρούπολη

05-03-2020
Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 στο Κυβερνείο οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
 
PYRAMID
 
Ένα συγκρότημα που θέλει να μας θυμίσει ότι κάποτε η «μουσική μπορούσε να κάνει τη διαφορά», κάποτε που μεσουρανούσαν μπάντες όπως οι Black Sabbath, οι Led Zeppelin και οι King Crimson. Αυτό είναι οι Pyramid, η instrumental stoner/krautrock μπάντα από τη Νυρεμβέργη, την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για 7 εμφανίσεις στη χώρα μας.
 
Όλα ξεκίνησαν το 2014, όταν τα αρχικά μέλη της μπάντας (Shane Saban, Julian Klusacek, Michael Kümpflein και Steinmetz) μαζεύτηκαν σε ένα σπίτι και, όπως συνήθως γίνεται, αποφάσισαν μεταξύ σοβαρού και αστείου να παίξουν μουσική μαζί. Τα υπόλοιπα κανονίστηκαν σε ένα μπαρ στο κέντρο της Νυρεμβέργης και έτσι οι Pyramid έγιναν πραγματικότητα. Έναν χρόνο αργότερα ο Julian αποφάσισε να σπουδάσει στο εξωτερικό, κι έτσι τον αντικατέστησε ο Lukas Schomann.
 
Μέχρι στιγμής η μπάντα έχει εμφανιστεί σε δεκάδες venue στην κεντρική και Βόρεια Ευρώπη (μεταξύ άλλων και στο πλευρό των αγαπημένων του ελληνικού κοινού Kalamata). Το Μάιο του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο Mind Maze. Το άλμπουμ καταφέρνει να δώσει στον ακροατή ένα «γεμάτο» σαραντάλεπτο γεμάτο acid rock εφέ και στέρεες stoner/prog rock αναφορές, από τους Yes και τους Pink Floyd μέχρι τους Kyuss και τους Fu Manchu. Η επίσημη παρουσίαση του δίσκου έγινε τον περασμένο Μάιο, χαρίζοντας στους Pyramid τον τίτλο ενός από τα πιο ανερχόμενα stoner ευρωπαϊκά συγκροτήματα της χρονιάς.
 
Στις 9 Μαρτίου, στο Κυβερνείο θα έρθει κι η σειρά της χώρας μας να απολαύσει τον ήχο τους και να χαθεί στο μελωδικό τους… λαβύρινθο.
 
Οι Pyramid είναι:
Shane Saban - Κιθάρα
Michael Kümpflein - Μπάσο
Lukas Schomann - Ντραμς
 
Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 στο Κυβερνείο οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
 
Τιμές Εισιτηρίων : Προπώληση : 5 ευρώ Ταμείο : 7 ευρώ
 
Σημεία Προπώλησης : Κυβερνειο - Βιβλιοπωλειο Βαταμιδης
 
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων