Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

Παγκόσμια πρεμιέρα για τον Αλεξανδρουπολίτη Φλαουτίστα -Συνθέτη Νικόλαο Κατσούλη (video)

Παγκόσμια πρεμιέρα για τον Αλεξανδρουπολίτη Φλαουτίστα -Συνθέτη Νικόλαο Κατσούλη (video)

21-09-2022

Το έργο του Διεθνούς Φήμης Αλεξανδρουπολίτη Φλαουτίστα - Συνθέτη Νικόλαου Κατσούλη έκανε παγκόσμια πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο Πέρθ της Αυστραλίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Kings Park που διεξαγεται κάθε χρόνο στην Αυστραλία, επιλέχθηκε το έργο του Νικόλαου Κατσούλη με τίτλο «4FΜΕvros» να ερμηνευτεί κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Το έργο είναι για 4 φλάουτα και μεταγράφηκε για το σύνολο «Tutti Flute Ensemble», το οποίο αποτελείται από 10 λάτρεις του φλάουτο και έχει έδρα το Πέρθ της Δ.υτικής Αυστραλίας. Σκοπός του συνόλου είναι να αναπτύξουν τα μέλη τις δεξιότητες του οργάνου, καθώς και την επαφή τους με την τέχνη.

Ακόμα αξιζει να σημειωθεί, ότι η μαέστρος Rebecca Guy, που διηύθυνε το σύνολο «Tutti Flute Ensemble» για λογαριασμό του οργανισμού WA Classical Music Connect, έχει μια πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία, πάνω από 20 χρόνια, με masterclass σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Είναι μάλιστα και συνθέτης ταινιών για την εταιρεία World Wide Audio Inc.

Το e-evros συγχαίρει ακόμη μια φορά τον συμπολίτη μας Νικόλαου Κατσούλη για τη μουσική του, για την αφιέρωση του κομματιού στο "e-evros" και ότι τιμά την πατρίδα μας, την Θράκη και την γενέτειρα του.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων