Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - cinema

"Cinema Unlocked": Το AXD Short Film Festival φέρνει τον κινηματογράφο στα σπίτια μας

"Cinema Unlocked": Το AXD Short Film Festival φέρνει τον κινηματογράφο στα σπίτια μας

10-11-2020

Το e-evros.gr σε συνεργασία με το "AXD Short Film Festival" φέρνει τον κινηματογράφο στα σπίτια μας καθ' όλη τη διάρκεια του lockdown!

Αυτό το Σάββατο 14/11 στις 21:00 στη σελίδα του Facebook του  e-evros.gr - και για κάθε Σάββατο μέχρι τη λήξη του lockdown- θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε δωρεάν μοναδικές ταινίες μικρού μήκους από νέους δημιουργούς απ' όλο τον κόσμο. Διότι... όταν δεν μπορεί να πάει το κοινό στον κινηματογράφο, ο κινηματογράφος πάει στο κοινό του!

Προσαρμοσμένοι στα μέτρα της πανδημίας, μαζευόμαστε διαδικτυακά για να ζήσουμε νέες πραγματικότητες διαμέσου του κινηματογράφου!

Το AXDSFF αποτελεί το πρώτο διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Θράκης. Ο νέος αυτός κινηματογραφικός θεσμός της πόλης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τον Οκτώβριο στον κατάμεστο κινηματογράφο Φλοίσβο: axdfilmfest.com/2020-3/ κι έχει στόχο τη συνεχή ενίσχυση της κινηματογραφικής κουλτούρας της Αλεξανδρούπολης.

Μέσω του "Cinema Unlocked" τα Σαββατόβραδα του Νοεμβρίου θα είναι πλέον συναρπαστικά!

Η πρώτη μας ταινία:

Αυτή τη βδομάδα θα έχουμε τη χαρά να προβάλλουμε την κωμωδία ‘’The young man and death’’ του Koen Van Loocke από το Βέλγιο. Πώς μπορεί άραγε κάποιος να περάσει το τελευταιο του βράδυ γελώντας;

Μείνετε συντονισμένοι κι αφήστε τη φαντασία σας να ξεκλειδωθεί!


Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων