Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

"Εκρηκτικό" το πάρτυ με τον DJeff Afrozila στο Yacht club (video)

"Εκρηκτικό" το πάρτυ με τον DJeff Afrozila στο Yacht club (video)

31-05-2018

Ανεβήκαμε επίπεδο την περασμένη Κυριακή κυριολεκτικά και μεταφορικά καθώς για 6η χρονιά διοργανώθηκε το απογευματινό pre- summer party - θεσμός  στην ταράτσα του ΝΟΑ cafe bar στο Yacht club.

Ο κόσμος κατέκλυσε το χώρο από νωρίς το απόγευμα, ο  καιρός ήταν σύμμαχος κι έτσι ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης με την μαγευτική θέα της θάλασσας υπό τους ήχους του διάσημου DJeff Afrozila!

Ήταν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα όταν ο ο Μιχάλης  Κουρτίδης ανέβηκε στα decks και άρχισε να ζεσταίνει την ατμόσφαιρα, λίγο αργότερα την "σκυτάλη" πήρε ο Da Mike ένας άλλος αγαπημένος dj ο οποίος με τον δικό του τρόπου ανέβασε στα  ύψη το κέφι.

Και όταν άρχισε να δύει ο ήλιος εκεί γύρω στις 7:30 "προσγειώθηκε" στην ταράτσα του Yacht club ο DJeff Afrozila όπου έδωσε μια άλλη διάσταση στη διασκέδαση!

Από εκείνη την στιγμή τα decks "άστραψαν και βρόντηξαν" η μέρα έγινε νύχτα και η νύχτα ημέρα, στο πιο πετυχημένο pre- summer party της πόλης!

Ο κόσμος δεν ήθελε με τίποτα να αποχωρηστεί το party που αν μη τι άλλο αποτελεί ήδη ένα από τα μεγαλύτερα event του 2018 για την πόλη της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο.

Δείτε εδώ μερικά φωτογραφικά κλικ της ημέρας και... της νύχτας του μεγαλύτερου event του καλοκαιριού!

Όσοι βρέθηκαν εκεί θα το θυμούνται για καιρό, όσοι όμως το έχασαν ας πάρουν μια μικρή γεύση από το βίντεο που ετοιμάσαμε:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων