Σήμερα είναι: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
DANSE PASSION ΙΚΤΕΟ SOHO

Ό,τι "παίζει"!

Ελαιοτριβείο Αλέξανδρος - Δίκελλα Αλεξανδρούπολης
Ελαιοτριβείο Αλέξανδρος - Δίκελλα Αλεξανδρούπολης

"Ελαιοτριβείο Αλέξανδρος": 20 χρόνια εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (video)

15-11-2016

Δεν υπάρχει ελληνικό σπίτι χωρίς ένα μπουκάλι ελαιόλαδο!

Μπορεί η γιαγιά που άναβε το καντηλάκι με λάδι να απέχει έτη φωτός από την γκουρμέ σαλάτα που "κολυμπάει" με το αγαπημένο μας λάδι, αλλά, το μπουκάλι με το ελαιόλαδο, είναι το  σπίτι της ψυχής μας μέσα στο σπίτι μας.

Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για την ελιά και το ελαιόλαδο, χωρίς να μιλήσει για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Η ελληνική λέξη για την ελιά, έχει διατηρηθεί ως βάση, σε όλες τις γλώσσες.

Λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη, στα Δίκελλα, υπαρχει εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια ένα ελαιοτριβείο, "Το Ελαιοτριβείο Αλέξανδρος" που πάντα με κέφι και μεράκι προσφέρει τις υπηρεσίες του και έτσι φθάνει στο τραπέζι μας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της περιοχής μας.

Το ελαιοτριβείο "Αλέξανδρος" με εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό, συλλέγει τις ελιές της περιοχής και παράγει το πιο νόστιμο αλλά και ποιοτικό λάδι της περιοχής.

Το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο είναι ελαιόλαδο ανώτερης ποιοτικά κατηγορίας που παράγεται απευθείας από ελιές, μόνο με μηχανικές μεθόδους. Η διαφορά του από το Παρθένο Ελαιόλαδο, βρίσκεται αφενός στην ένταση των οργανοληπτικών ποιοτικών στοιχείων που το διακρίνουν και στη χαμηλότερη φυσική του οξύτητα.

"Ευχαριστούμε τους παραγωγούς μας που μας στηρίζουν ενεργά τόσα χρόνια (Δίκελλα, Μάκρη, Μεσημβρίας, Πλάκα, Σαμοθράκη, Μαρώνεια, Κόμαρα, Κομοτηνή, Ξάνθη) και ανταποδίδούμε με συνεχή εκσυγχρονισμό και εξέλιξη πάντα με σεβασμό στη μάνα γη", μας διεμηνύει ο ιδιοκτήτης κ. Α. Βουκουρεσλής.

Εμείς "τρυπώσαμε" στις εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου "Αλέξανδρος", στα Δίκελλα και σας παρουσιάζουμε τη διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου μέσα από ένα video παραγωγής του Αλέξη Καδόγλου:

Who is Who


Who is Γιάννης;

Who is Γιάννης;

Ποιός είναι ο Γιάννης και ποιά είναι η μεγάλη του αγάπη; Αυτή τη φορά έχουμε να σας παρουσιάσουμε έναν διαφορετικό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων