Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
LIDL
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από το θέμα της παρένθετης μητρότητας και τα βιοηθικά διλήμματα που εγείρει.
Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από το θέμα της παρένθετης μητρότητας και τα βιοηθικά διλήμματα που εγείρει.

"Μητρότητα – Τεκνοθεσία, Παρένθετη Μητρότητα", εκδήλωση από τη ΔΕΠΙΣ και την ΕΓΕ στην Αλεξανδρούπολη

05-03-2025

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΔΕΠΙΣ), σε συνεργασία με το Παράρτημα Αλεξανδρούπολης της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: "Μητρότητα – Τεκνοθεσία, Παρένθετη Μητρότητα".

Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από το θέμα της παρένθετης μητρότητας και τα βιοηθικά διλήμματα που εγείρει, καθώς και η ανάδειξη των κοινωνικών και νομικών διαστάσεων της μητρότητας στη σύγχρονη εποχή.

Τις κεντρικές ομιλίες θα πραγματοποιήσουν οι:

Κοκώνα Χατζαντώνη, Καθηγήτρια Βιολογίας, Διδάκτωρ Ανοσοβιολογίας, η οποία θα αναλύσει τη βιολογική και επιστημονική διάσταση της μητρότητας και των σύγχρονων μεθόδων τεκνοποίησης.

Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, η οποία θα αναφερθεί στο νομικό πλαίσιο και τις προκλήσεις που σχετίζονται με την τεκνοθεσία και την παρένθετη μητρότητα στην Ελλάδα.

ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλες και όλους όσους επιθυμούν να ενημερωθούν, να εκφράσουν απορίες και να συμμετάσχουν σε έναν γόνιμο διάλογο για θέματα που αφορούν τη γυναικεία εμπειρία, τα δικαιώματα και τη σύγχρονη κοινωνία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 8 Μαρτίου, ώρα 18.30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων