Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

Το τραγούδι «Ζωντανοί Μουσικοί» των ΕΝΤΕΧΝΩΣ σε πρώτη προβολή μέσα από το e-evros.gr!
Το τραγούδι «Ζωντανοί Μουσικοί» των ΕΝΤΕΧΝΩΣ σε πρώτη προβολή μέσα από το e-evros.gr!

"Ζωντανοί Μουσικοί": Ένα νέο video clip των ΕΝΤΕΧΝΩΣ σε πρώτη προβολή

14-06-2021

Το νέο single των ΕΝΤΕΧΝΩΣ με τίτλο «Ζωντανοί Μουσικοί» είναι έτοιμο και προβάλλεται μέσα από το e-evro.gr!

Πρόκειται για ένα τραγούδι που γράφτηκε κατά το διάστημα της πολύμηνης καραντίνας και αναφέρεται στη νέα πραγματικότητα που βιώνουν οι μουσικοί μετά τα αλλεπάλληλα μέτρα που έχουν παρθεί κατά του covid-19. Αν και είναι βιωματικό ωστόσο εκφράζει το μεγαλύτερο κομμάτι των ανθρώπων του πολιτισμού και του καλλιτεχνικού χώρου που έχει "πληγεί" ίσως πιο πολύ από όλους τους άλλους, μετά τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και μέσα στις οποίες πολλοί προσπαθούν απλά να επιβιώσουν.

Τη μουσική του τραγουδιού έγραψαν οι Μιχάλης Κιομουρτζής και Βασίλης Γρένδας, τους στίχους έγραψε ο Μιχάλης Κιομουρτζής, ενώ η ενορχήστρωση έγινε από τον Βασίλη Γρένδα. Η μίξη και το mastering έγινε από τον Βαγγέλη Γεωργαντζή, η παραγωγή από τον Βασίλη Γρένδα, ενώ η σκηνοθεσία και η εικονοληψία του βίντεο κλιπ είναι του Γιάννη Παπαζαχαρίου.

Έπαιξαν οι ΕΝΤΕΧΝΩΣ που αποτελούνται από τους παρακάτω 5 μουσικούς : Μιχάλη Κιομουρτζή (φωνή), Βίκη Μαματσοπούλου (φωνή), Κυριάκο Μπουλούμπαση (ηλεκτρική κιθάρα), Γιάννη Κώστογλου (ηλεκτρικό μπάσο), Βασίλη Γρένδα (πλήκτρα).

Εκτός όμως από τους ΕΝΤΕΧΝΩΣ στο τραγούδι συμμετείχαν και οι παρακάτω μουσικοί:

Nίκος Καλύβας (ντραμς), Άγγελος Τσακμακάς (τρομπέτα), Παναγιώτης Κωστίδης (κλαρίνο), Ασπασία Σταμούλη (φλάουτο) και Γιώργος Μπεζιργιαννίδης (γκάϊντα).

Μπορείτε παρακάτω να ακούσετε το νέο τραγούδι με τίτλο «Ζωντανούς Μουσικούς» από τους ΕΝΤΕΧΝΩΣ: 


Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων