Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

Ετοιμαστείτε για κάτι μοναδικό!
Ετοιμαστείτε για κάτι μοναδικό!

Reworks connekt festival: Ο Patrice Baumel στο Ιερό των Μεγάλων Θεών της Σαμοθράκης (video)

23-09-2020

Το Ιερό των Μεγάλων Θεών αλλά και το νησί της Σαμοθράκης, προβάλλεται μέσα από το "Reworks connekt" για 1η φορά! Το όμορφο, εξωτικό νησί του Έβρου αν και στην άκρη της Ελλάδας ξεχωρίζει με την ομορφιά και την "μαγεία" του, αφού το δεύτερο όνομα του θα μπορούσε να είναι το νησί των Μεγάλων Θεών!

Το e-evros.gr ως χορηγός επικοινωνίας του Reworks, θα βρίσκεται δίπλα σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα και θα μεταδώσει το dj set από τη Σαμοθράκη το Σάββατο στις 22:00.

Σε μια από τις πιο αναπάντεχες κρίσεις παγκοσμίως και με την πλειοψηφία των πολιτιστικών γεγονότων και φεστιβάλ να έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί, το γνωστό reworks και το reworks agora, θα δώσουν το παρόν και φέτος τον Σεπτέμβριο για 16η συνεχή χρονιά, διοργανώνοντας για πρώτη φορά μια ειδική διαδικτυακή έκδοση, μέσω ενός νέου πρότζεκτ.

Στο μουσικό σκέλος 14 αποκλειστικές συναυλίες και dj sets θα παρουσιαστούν σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση, από εμβληματικά σημεία όπως ο Λευκός Πύργος στην Θεσσαλονίκη, το κέντρο της Αθήνας, το Ιερό των Μεγάλων Θεών στην Σαμοθράκη και το βουνό Όλυμπος. Video performances θα παρακολουθήσουμε επίσης από Βαρκελώνη, Τόκιο, Βερολίνο, Σόφια.

Το όνομά του, reworks connekt:

Το reworks connekt η ψηφιακή πλατφόρμα των reworks & reworks agora, θα προβάλλει διάφορες δράσεις όπως μουσικές εμφανίσεις, DJ Sets, συζητήσεις, Q&As τις οποίες θα μπορούμε όλοι να παρακολουθήσουμε από την οθόνη μας. Το reworks connekt στην πρώτη του έκδοση θα είναι δωρεάν για όλους, ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάς, όπου μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο εγχείρημα αυτό το reworks connekt προσκαλεί reworkers από την Ελλάδα και το εξωτερικό να βρεθούν μαζί, ταυτόχρονα, κάτω από το ίδιο αυτή τη φορά stage. Το ψηφιακό stage του reworks connekt.

Τι θα περιλαμβάνει το reworks connekt;

Στο reworks connekt, η σύνθεση και η γενικότερη φιλοσοφία του line up παραμένει σταθερή. Στο μουσικό σκέλος θα φιλοξενηθούν αναγνωρισμένοι αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες από την εγχώρια και διεθνή σκηνή, οι οποίοι θα δημιουργήσουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του μεγάλου φάσματος της σύγχρονης μουσικής.

Παρομοίως, τα πάνελ και συζητήσεις θα απαρτίζονται από προσωπικότητες του πολιτισμού, των νέων τεχνολογιών και ιδεών.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020

Σύνδεσμος για την προβολή: reworks.gr

Tο διήμερο πρόγραμμα το reworks agora θα παρουσιάσει τρεις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ισάριθμες ενδιαφέρουσες θεματικές.

  • Fashion Revolution brings HOPE at Reworks Agora
  • Το μέλλον του ελληνικού κινηματογράφου: Προκλήσεις, νέες ιδέες & καλές πρακτικές
  • Democratizing Cities - Shaping urban daily life with civic participation: the role of middle-bottom-up initiatives

Ιδιαίτερης σημασίας project είναι η παρουσία του Patrice Baumel, ενός διεθνώς καταξιωμένου καλλιτέχνη, στη Σαμοθράκη, όπου με την υποστήριξη και αρωγή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε, για πρώτη φορά, ένα μοναδικό σετ σε ένα από τα πιο εμβληματικά μνημεία της Ελλάδας στο Ιερό των Μεγάλων Θεών, στην Σαμοθράκη. Πρόκειται για την πρώτη ηχογράφηση και βιντεοσκόπηση που λαμβάνει χώρα ποτέ σε αυτό το εμβληματικό σημείο, το οποίο θα προβάλλει παγκόσμια, στη μουσική κοινότητα, όχι μόνο το ίδιο το μνημείο αλλά και το νησί της Σαμοθράκης.

Το e-evros.gr θα μεταδώσει live το event στη σελίδα του στο FB.

Ο Patrice Baumel, καταξιωμένος στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής θεωρείται ένα πηγαίο ταλέντο με συνεχώς ανοδική πορεία. Έχει στο ενεργητικό του κυκλοφορίες στα πιο γνωστά μουσικά labels παγκοσμίως (Afterlife, Kompakt) και εμφανίζεται στα μεγαλύτερα Club και φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Οι συνεργασίες του περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τους Depeche Mode και Underworld, των οποίων τα mix επιβεβαιώνουν συνεχώς το πλούσιο ταλέντο του. Σήμερα θεωρείται από τα πιο επίκαιρα ονόματα και η εμφάνισή του είναι ένα από τα highlights του φετινού reworks connekt.

Line Up: Nina Kraviz / Dubfire / Patrice Baumel / KiNK / Christian Löffler / Hior / Anastasios / AND.ID & Thessaloniki City Symphony Orchestra / Laraaji / Masayoshi Fujita / Jay Glass Dubs / Danai Nielsen / LOU / Kolida Babo

Σε αυτή μας την προσπάθεια δεν αισθανόμαστε μόνοι.

Σε αυτή την τόσο αναπάντεχη και δύσκολη περίοδο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την υποστήριξη που δείχνετε στο φεστιβάλ. Σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε επίσης δίπλα μας καλλιτέχνες και ομιλητές, φορείς και ιδιώτες, τους οποίους ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή τους, όσο και για την αυθόρμητη υπομονή που έδειξαν στις πολλαπλές αναγκαστικές αλλαγές των σχεδίων μας.

Σε αυτή μας λοιπόν την προσπάθεια δεν αισθανόμαστε μόνοι. Έχουμε κοντά μας όλους εσάς, τους φίλους μας reworkers από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου. Ευελπιστούμε να βρεθούμε και πάλι, όλοι μαζί, ταυτόχρονα, κάτω από το ίδιο αυτή τη φορά stage. Το interactive stage του reworks connekt.

Δείτε το teaser spot από το Reworks connekt festival αλλά και το set του Patrice Bäumel

από το νησί της Σαμοθράκης:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων