Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Πάρτυ τη Κυριακή στο YOLO Beach Bar
Πάρτυ τη Κυριακή στο YOLO Beach Bar

Στο YOLO Beach Bar έρχεται τη Κυριακή ο dj Leveraux.

13-08-2015

Έρχεται τη Κυριακή, 16 Αυγούστου, στο YOLO Beach Bar άλλο ένα ξεσηκωτικό καλοκαιρινό πάρτυ, αυτή τη φορά με τον ένα και μοναδικό Dj Leveraux on decks.

Λίγα λόγια για τον dj:
Ο Τέλης Βεργίδης, η αλλιώς DJ Mr.T, γεννήθηκε στο Essen της Γερμανίας. Απο μικρός ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την μουσική παίρνοντας μαθήματα κιθάρας, ενώ σε ηλικία 12 ετών ενδιαφέρθηκε για την σύνθεση μουσικής και το djing. Ξεκίνησε ως Τurntablist, ανακατεύοντας το χιπ-χοπ με house μουσικές επιτυχίες της εποχής, ενώ κατά την ύστερη περίοδο της εφηβείας του, ξεκίνησε να ασχολείται με την ηλεκτρονική μουσική και να γίνεται γνωστός μέσω της συμμετοχής του σε πάρτυ της περιοχής.

Αυτά οδήγησαν στο να είναι σήμερα μέλος και παραγωγός σε διάφορες δισκογραφικές, ανάμεσα τους και στην Αμερικάνικη δισκογραφική εταιρία Globe Trotta Records, στην οποια ανήκει και ο No.1 ραπερ Lil Jon, ο οποίος ανέδειξε την Crunk μουσική στην δεκαετία του 90.
Ρεμίξ του έχουν λάβει support απο γνωστούς djs της hip-hop & RnB σκηνής της Ευρώπης & Αμερικής και απο τα καλύτερα ραδιόφωνα των Λος Άντζελες (Power 106 FM,Hot 97 FM), Σικάγο (107.5 WGCI FM) και Νέας Υόρκης (107.5 WBLS).

Έχει παίξει στα μεγαλύτερα Clubs όπως Club Vogue, Matter Club, Lime Club, Fabric Club, Home 9-11, Communale, Lobby Club, Avant Garde, Izebar, La Cage Noire, Hacienda Beach Bar, Del Mar beach bar, Baracuda beach bar, Sunshine Beach Bar, Centro Bar, Embargo bar, New York Bar, Prive Club, Reina Club.

Διότι YOLO = καλοκαίρι, θάλασσα, ξεκούραση και διασκέδαση! 

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων