Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - wine

Το 1ο Φεστιβάλ Κρασιού στην Αλεξανδρούπολη είναι γεγονός!

Το 1ο Φεστιβάλ Κρασιού στην Αλεξανδρούπολη είναι γεγονός!

22-12-2021

Το πρώτο Φεστιβάλ θα πραγματοποιήσει η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών κ Εμπορικών Σωματείων του Έβρου στην Αλεξανδρούπολη σε ανάμνηση της ιδέας του Εβριτη οινοπαραγωγού και πρώην προέδρου της Ομοσπονδίας Θανάση Μπέλλα ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφινκά στις αρχές του 2020.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που διοργανώνεται μέσω του προγράμματος Interreg "Dionysos" με σκοπό να αναδειχθούν τα τοπικά προϊόντα της περιοχής όπως το κρασί το τσίπουρο και η θρακιώτικη κουζίνα.

Στο Φεστιβάλ θα πάρουν μέρος 12 παραγωγοί κρασιού από τον Έβρο όπως οι : Οινοποιία Μπέλλα, Χατζησάββα, Εβρίτικα κελάρια, Ράπτη, Γκουτζίδη, Ρήγα, Μπασδάνη, Μπαχτσεβανίδου, Γουδουσάκη, Μπαχαράκη, Πεχλιβάνη, Μουτιάκα.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται εκτός των άλλων παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού με τίτλο «Η δύναμη της αγάπης έφτιαξε το πιο γλυκό κρασί», Χριστουγεννιάτικο κύκλο αγάπης με θέμα «Ο σοφράς με τα 9 θρακιώτικα φαγιά» με παρουσιάστρια την Ιωάννα Παρασχάκη, παιδική έκθεση ζωγραφικής με θέμα το σταφύλι κα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στον πεζόδρομο Μιαούλη απέναντι από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων