Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Το... "δέντρο της διασκέδασης" στο Yacht Club, ξηλώθηκε και παίρνει τις πιο όμορφες αναμνήσεις
Το... "δέντρο της διασκέδασης" στο Yacht Club, ξηλώθηκε και παίρνει τις πιο όμορφες αναμνήσεις

Το... "δέντρο της διασκέδασης" στο Yacht Club, ξηλώθηκε και παίρνει μαζί του τις πιο όμορφες αναμνήσεις

09-04-2021

Ξηλώθηκε το λευκό δέντρο του Yacht Club που όλοι αγαπήσαμε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και στη θέση του έρχεται κάτι νέο, κάτι καινούργιο!

Ώρα για ανανέωση και δημιουργία γιατί όλοι την έχουμε ανάγκη!

Η ταράτσα που όλοι λατρέψαμε τα καλοκαίρια από δώ και στο εξής θα φιλοξενεί special events με dj ή/και καλλιτέχνες αλλά και θα παραχωρείται για εκδηλώσεις για όλες τις ιδιαίτερες στιγμές σας.

Διοργανώστε τη βάπτιση, το πάρτυ αρραβώνων, γενεθλίων και κάθε ιδιωτική σας εκδήλωση στην εντυπωσιακή ταράτσα του Yacht Club με την καλύτερη θέα στην πόλη για εσάς και τους καλεσμένους σας. Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα πιο επίσημη ή πιο χαλαρή ανάλογα με το στυλ που θα διαλέξετε για το πάρτυ σας.

Μαζί με το έμπειρο προσωπικό σχεδιάστε την εκδήλωσή σας και διακοσμήστε τον χώρο όπως εσείς το έχετε ονειρευτεί. Επιλέξτε το μενού μέσα από τις δεκάδες προτάσεις που σας προσφέρει το catering "Το Σπίτι του Γλυκού".

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και χαλαρώστε. Όσο για τη μουσική μην ανησυχείτε... το 'χουμε!

Το Yacht club διαθέτει άνετο parking για όλους τους καλεσμένους σας ώστε να απολαμβάνουν την σημασία της άνεσης στο απόλυτο, κάνοντας την γιορτή σας απόλυτα επιτυχημένη.

Αν θέλετε η εκδήλωση να μείνει αξέχαστη σε εσάς και τούς καλεσμένους σας τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6972326510.

Για 10 καλοκαίρια η "ταράτσα της διασκέδασης" αποτελούσε το αγαπημένο σποτ της πόλης με δεκάδες super events να αφήνουν ιστορία κυριολεκτικά. 

Παρακάτω ακολουθούν 3 απολαυστικά βίντεο από πιο παλιές χρονιές... τότε που διασκεδάζαμε στην ταράτσα του Yacht Club:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων