Σήμερα είναι: Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
AL FARO DANSE PASSION SOHO

e - travelling

Το Δίδυμότειχο μέσα από ένα "quick tour" video του Κώστα Γουρλουμένου (Kostas Gur)

Το Δίδυμότειχο μέσα από ένα "quick tour" video του Κώστα Γουρλουμένου (Kostas Gur)

22-07-2019

Το e-evros.gr σε συνεργασία με τον πολυβραβευμένο Εβρίτη κινηματογραφιστή Κώστα Γουρλουμένου ξεκινάει μια σειρά από ολιγόλεπτα βίντεο που σκοπό έχουν να προβάλουν τις ομορφιές του Έβρου.

Το συγκεκριμένο project με την ονομασία quick tour θα μας ξεναγήσει σε διάφορες γωνιές του τόπου μας, ξεκινώντας από την πόλη του Διδυμοτείχου μιας και πρόκειται για την γενέτειρα του δημιουργού.

Μέσα από την ματιά του Κώστα θα δούμε πολλά μέρη που ίσως δεν έχουμε επισκεφθεί ποτέ και ίσως τότε καταλάβουμε ότι ζούμε σε έναν μαγευτικό τόπο!

Βιογραφικό:

Ο Κώστας Γκουρλουμένος (Kostas Gur) γεννήθηκε στο Διδυμότειχο και εργάζεται στο Ελληνικό Δημόσιο στην Αθήνα ως Μηχανικός Υπολογιστών με μεταπτυχιακες σπουδές στην Περιβαλλοντική Πολιτική, Επικοινωνία και Ανάπτυξη. (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης).

Οι μεγάλες του αγάπες είναι η Φωτογραφία και ο Κινηματογράφος και εδώ και 6 χρόνια, στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την εναέρια καλλιτεχνική δημιουργία.

Η ποιότητα της δουλειάς του οδήγησε την μεγαλύτερη υπηρεσία εναέριας καλλιτεχνικής δημιουργίας παγκοσμίως, το Skypixel.com με εκατομμύρια μέλη, να τον κατατάξει στην λίστα με τους 100 καλύτερους δημιουργούς εναέριας φωτογραφίας και αερολήψεων στον κόσμο, τον μοναδικό Έλληνα στην σχετική λίστα.

Ο Κώστας είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Δ2020 Κοιν.Σ.Επ., ενός Κοινωνικού Συνεταιρισμού με έδρα το Διδυμότειχο που έχει ως στόχο την ανάπτυξη της ακριτικής περιοχής.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Kostas Gur δείτε εδώ: https://www.facebook.com/kostasgur

Περισσότερα video από το δημιουργό μπορείτε να βρείτε στο κανάλι του στο Youtube εδώ:

https://www.youtube.com/user/mindflights/

Ελάτε να απολαύσουμε το Διδυμότειχο:

Who is Who


Who is Βάγια Ζυγογιάννη;

Who is Βάγια Ζυγογιάννη;

Ποιά είναι η Βάγια Ζυγογιάννη και γιατί είναι ξεχωριστή;  Κάτι το "ξεχωριστό" σήμερα στην ενότητα "who is who" από τα συνηθισμένα
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων