Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

VIDEO: Η Γιορτή Κρασιού 2016 στην Αλεξανδρούπολη

VIDEO: Η Γιορτή Κρασιού 2016 στην Αλεξανδρούπολη

06-08-2016

Πολιτιστικοί σύλλογοι, χορευτές και χορεύτριες, παραδοσιακά συγκροτήματα με θεματικές βραδιές, πολιτιστικές δράσεις, εκθέσεις και άλλες εκπλήξεις έζησαν όσοι επισκέφτηκαν την "Γιορτή Κρασιού 2016" στην Αλεξανδρούπολη.

Η "Γιορτή Κρασιού" διήρκησε 7 μέρες, από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016 στο χώρο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής (δίπλα στον Ε.Ο.Τ.) στην Αλεξανδρούπολη.

Η έναρξη της μεγάλης αυτής γιορτής έγινε την Δευτέρα 25 Ιουλίου με την Μελίνα Ασλανίδου ενώ με την ορχήστρα του Pico έπεσαν οι τίτλοι τέλους.

Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία η συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου. Την Τρίτη 26 Ιουλίου, δεύτερη βραδιά της Γιορτής Κρασιού, όπως και την Παρασκευή 29 Ιουλίου ήταν "Βραδιές Θράκης", ενώ την Τετάρτη 27 Ιουλίου την τιμητική του είχε το "Στεργιανό Γλέντι". Την Πέμπτη 28 Ιουλίου η βραδιά ήταν αφιερωμένη στα Ποντιακά, το Σάββατο 30 Ιουλίου στα Κρητικά και την τελευταία μέρα Κυριακή 31 Ιουλίου ήταν βραδιά για όσους αγαπούν το λαϊκό τραγούδι.

Η επανεθεσμοθέτηση της «Γιορτής Κρασιού» τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην ανάδειξη της Αλεξανδρούπολης ως τουριστικού προορισμού, γεγονός που απολαμβάνουν και οι επιχειρήσεις εστίασης – αναψυχής – διαμονής της πόλης, αφού η διάχυση της κατανάλωσης υπηρεσιών γίνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους στο τουριστικό κύκλωμά της. Μονοπωλιακές καταστάσεις δεν ωφελούν την οικονομία της αγοράς και την τοπική επιχειρηματικότητα.

Απολαύστε το video:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων