Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Who is Who

Who is Κατερίνα;

Who is Κατερίνα;

01-11-2015

Καλλιτεχνικό αέρα έχει το σημερινό μας who is who, αφού αυτή τη φορά έχουμε καλεσμένη τη καταξιωμένη χορεύτρια, Κατερίνα Μπουλιέρη.

Η Κατερίνα, που έχει καταγωγή από την Ορεστιάδα και έχει σπουδάσει χορό στη Θεσσαλονίκη, παρά τα εμπόδια και τις αντίξοες συνθήκες των καιρών μεταδίδει και εξαπλώνει την αγάπη και το πάθος της για τον χορό, έχοντας ιδρύσει και διδάσκοντας στο Namaste Yoga Dance Pilates Studio. 

Εμείς τη συναντήσαμε στο studio, όπου το χαμόγελό της, ο ευγενικός της τρόπος και η φυσική της παρουσία στο χώρο μας κέρδισαν αμέσως. Αφού μας έδειξε μερικές από τις κινήσεις της, φύγαμε από εκεί νιώθωντας την ανάγκη να ξεκινήσουμε άμεσα γυμναστική,  μήπως και φτάσουμε έστω και το 1/10 από την απίστευτη ευλυγισία της!

Για να γνωρίσουμε την Κατερίνα λοιπόν:

Ποιo είναι το όνομα σου; Αικατερίνη Μπουλιέρη.

Που γεννήθηκες και που μεγάλωσες; Γεννήθηκα στην Ορεστιάδα Έβρου, όπου και έζησα μέχρι τα 11 χρόνια μου χρόνια. Σε αυτήν την ηλικία μετακομίσαμε οικογενειακώς στην Αλεξανδρούπολη.

Που ζεις τώρα; Στα 17 μου έφυγα για σπουδές χορού στη Θεσσαλονίκη και συνέχισα τη ζωή μου εκεί μέχρι τα 23. Επέστρεψα στην Αλεξανδρούπολη το 2012, και διαμένω εδώ μέχρι και σήμερα.

Τι δουλειά κάνεις; Είμαι καθηγήτρια κλασσικού και σύγχρονου χορού καθώς και Stott Pilates Instructor στο Namaste Yoga Dance Studio. Είμαι επίσης συνιδιοκτήτρια του χώρου αυτού που δημιουργήσαμε με πολύ αγάπη και μεράκι με τη συνέταιρό μου, Μαρίνα Παυλάκη.

Είναι αυτή η δουλειά που ήθελες να κάνεις; Η δουλειά αυτή ήταν το όνειρό μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ξεκίνησα το μπαλέτο στην ηλικία των 3, χορεύω δηλαδή από πριν καν ξεκινήσουν οι παιδικές μου αναμνήσεις. Πάντα ήξερα οτι γεννήθηκα για να κάνω αυτό. Όσοι πραγματικά αγαπούν το χορό θα καταλάβουν τι εννοώ. Έτσι λοιπόν ήθελα πάντα να μυήσω και άλλα παιδιά στο μαγικό χώρο του χορού. Κι έτσι έκανα το πάθος μου επάγγελμα. Έγινα καθηγήτρια της τέχνης που αγαπώ!

Συνάντησες δυσκολίες ή δυσπιστία στη πορεία σου στο χώρο; Συνάντησα αρκετά εμπόδια, κυρίως αντιρρήσεις από τους γονείς μου που, όπως όλοι οι γονείς, ονειρευόταν να γίνω επιστήμονας. Φυσικά υπήρχαν και οικονομικές δυσκολίες, γιατί η ενασχόληση με τις τέχνες είναι δυστυχώς αρκετά δαπανηρή.

Και τώρα λίγα προσωπικά λόγια για σένα:

Τι μουσική προτιμάς; Προτιμώ την καλή μουσική! Όμορφες μελωδίες και στίχους... Κυρίως βρίσκω τον εαυτό μου στη rock μουσική.

Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία; Η αγαπημένη μου ταινία είναι το "Στίγματα" και την έχω δεί πάνω από 10 φορές. Βλέπω κυρίως ψυχολογικά θρίλερ και κάποιες κοινωνικές.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό; Το πράσινο τσάι, η μπύρα και το τζιν τόνικ!!

Ποια είναι η σχέση σου με τον έρωτα; Ζω τη ζωή μου με το ίδιο πάθος που χορεύω. Ερωτεύομαι τρελά, αγαπώ βαθιά...

Τι απεχθάνεσαι; Απεχθάνομαι το ψέμα και με τρομάζει πολύ. Μπορώ να αντέξω κάθε ειλικρίνεια και ποτέ δε φοβήθηκα να αντιμετωπίσω την ωμή αλήθεια κατάματα. Άρα δεν υπάρχει λόγος να μου πει κανείς ψέματα.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον; Στόχος μου φυσικά είναι να διαδώσω παντού τη πληρότητα και την ευτυχία που νιώθει κανείς όταν χορεύει και όταν γυμνάζεται. Να μάθω σε όλο και περισσότερους ανθρώπους να προσέχουν το σώμα τους, ως ναό της υπαρξής τους.

Τι λατρεύεις / αντιπαθείς στον Έβρο; Λατρεύω τον Έβρο και τους ανθρώπους του απ' άκρη σ' άκρη! Το μόνο που με δυσκόλεψε εδώ είναι οτι βρισκόμαστε αρκετά μακρυά από τα μεγάλα πολιτιστικά δρώμενα. Σπουδαίες παραστάσεις, σεμινάρια... Όμως αυτό είναι και ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς που αγαπάμε και τον τόπο μας και τις τέχνες, να κάνουμε το έδαφος πιο εύφορο ώστε να μην σταματούν τα μεγάλα καλλιτεχνικά γεγονότα στη Θεσσαλονίκη. Η Καλαμάτα το κατάφερε, μπορούμε κι εμείς.

Who is Who - e-evros
Who is Κατερίνα; Who is Κατερίνα; Who is Κατερίνα; Who is Κατερίνα; Who is Κατερίνα; Who is Κατερίνα; Who is Κατερίνα;
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων