Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Who is Who

Who is Κωνσταντία;

Who is Κωνσταντία;

21-03-2020

Μία διαφορετική συνέντευξη στην ενότητα "who is who" από αυτές που σας έχουμε συνηθίσει, διαφορετική από κάθε άποψη, γιατί; Γιατί μένουμε σπίτι! Συναντήσαμε ένα άνθρωπο του οποίου η λέξη "σπίτι" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του. 

Παθιασμένη αθλήτρια, μητέρα τριών παιδιών και λάτρης των σπορ, η Κωνσταντία μας προτρέπει να μείνουμε σπίτι αυτές τις ημέρες όσο δύσκολο και αν είναι για μερικούς.

Ελάτε λοιπόν να τη γνωρίσουμε καλύτερα:

-Ποια είναι η Κωνσταντία Στεργίου;

Γεννήθηκα ένα πρωί της 6ης Αυγούστου του 1971 στην Αλεξανδρούπολη. Είχα ενέργεια και διάθεση για επιπλέον κίνηση από πολύ μικρή. Είμαι λάτρης και αθλήτρια του στίβου, από παιδί ήθελα να κάνω τη γυμναστική επάγγελμα αλλά η ζωή "με πήγε αλλού". Σπούδασα τουριστικά επαγγέλματα αλλά επαγγελματικά κατέληξα στο μόνιμο διοικητικό προσωπικό της ΔΕΗ.

-Πότε ήρθε ο αθλητισμός στη ζωή σου;

Υπήρχε μέσα μου το μικρόβιο κι έτσι άρχισα να τρέχω. Aρχικά μικρότερες αποστάσεις κι αργότερα μαραθωνίους κι ορεινούς αγώνες σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Με υπομονή και προσπάθεια έχω πάρει μέρος σε 100 περίπου αγώνες. Τερμάτισα σε όλους, χωρίς τραυματισμό και γεύτηκα σε πολλούς και τη χαρά του βάθρου!

-Ποιά ήταν η πιό δύσκολή διαδρομή σου;

Συγκλονιστική για μένα ήταν η διαδρομή του μαραθωνίου Κωνσταντινούπολης με εκκίνηση το Βόσπορο και τερματισμό μπροστά στην Αγιά Σοφιά αλλά κι ο ορεινός αγώνας 23 χιλιομέτρων στα Τζουμέρκα όπου δεν πρόσεξα τη σήμανση και χάθηκα μέσα στο βουνό, ευτυχώς έμεινα ψύχραιμη, βρήκα το σωστό μονοπάτι, και τερμάτισα στην πέμπτη θέση έχοντας κάνει 6 περίπου χιλιόμετρα παραπάνω!

-Έχεις σταματήσει ποτέ;

Όχι, τρέχω σχεδόν καθημερινά, επιλέγω διάφορες διαδρομές και τις εναλλάσω (χωμάτινες, άσφαλτο, άμμο, ανηφορικές).

-Θεωρείς ότι για να γίνει κάποιος δρομέας είναι απλή υπόθεση;

Πιστεύω πως ο καθένας μας μπορεί να το κάνει, να το προσαρμόσει και να γίνει ένας καλός δρομέας με στόχο την ευεξία και την καλή υγεία!

-Ερχόμαστε στο σήμερα - Μένουμε σπίτι

Μέχρι τώρα έτρεχα σχεδόν καθημερινά, έτσι ένιωθα πως δεν βαλτώνω ποτέ! Σήμερα όμως όλα άλλαξαν κι αυτό θα έχει διάρκεια, όταν αθλείσαι αποκτάς πειθαρχία! Πειθαρχώ λοιπόν και ΜΕΝΩ ΜΕΣΑ. Έτσι κρατώ τις άμυνες του οργανισμού μου σε υψηλό επίπεδο. Δεν αποδυναμώνω το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Άλλωστε... μπορώ να προπονηθώ και στο σαλόνι μου! ΑΡΑΖΩ ΑΡΑ ΖΩ!

-Τι θα άλλαζες στην Αλεξανδρούπολη;

Τρέχοντας περνώ μπροστά από κτίρια κατεστραμμένα που βρίσκονται σε εξαιρετικά σημεία της πολης και προσφέρουν μόνο ασχήμια! Θα ήθελα να ανακαινιστούν να αποκτήσουν ζωή ή να κατεδαφιστουν.

-Κωνσταντία, τι σου αρέσει στο e-evros.gr;

Αν το e-evros ήταν δρομέας θα ήταν γρήγορος, "καθαρός" , με δυνατές επιδόσεις και σταθερά εξελισσόμενος! Γι αυτό τον παρακολουθώ φανατικά και τον χειροκροτώ!

Κλείνοντας ήθελα να σας πω ότι άρχισα να τρέχω για να γλυτώσω τον ψυχολόγο! Τώρα χρειάζομαι ψυχολόγο για να γλυτώσω το τρέξιμο!

Κωνσταντίνα σε ευχαριστούμε πολύ που μας δέχθηκες στο σπίτι σου και μας άνοιξες την καρδιά σου.

ΦΩΤ.: Λεωνίδας Ιωαννίδης

Who is Who - e-evros
Who is Κωνσταντία; Who is Κωνσταντία; Who is Κωνσταντία; Who is Κωνσταντία; Who is Κωνσταντία;
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων