Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Παγκόσμια συγκέντρωση Winelover στην Αλεξανδρούπολη
Παγκόσμια συγκέντρωση Winelover στην Αλεξανδρούπολη

Winelovers in Thrace: Ένα ταξίδι οίνου και γαστρονομίας στη Θράκη, διοργανώνουν τα TU Events

19-05-2017

Τώρα θα αναρωτιέστε ποιοι είναι οι "winelovers" και τι θα κάνουν στη Θράκη. Πάμε να δούμε λοιπόν:

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο γκρουπ που αποτελείται από λάτρεις του κρασιού και της γαστρονομίας (περισσότερα από 23,000 μέλη παγκοσμίως). Ο βασικός πυρήνας ταξιδεύει διαρκώς σαν ομάδα, σε διάφορα σημεία του πλανήτη, ενώ παράλληλα είναι ενεργοί υποστηρικτές κατά του καρκίνου των γυναικών.

Γιατί έχουν ενδιαφέρον;

Τα άτομα τα οποία λαμβάνουν μέρος στις εκδρομές που γίνονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη, είναι εξόχως σημαντικά όσον αφορά τον οίνο, την γαστρονομία και όχι μόνο (δημοσιογράφοι, Masters of wine, επιχειρηματίες διαφόρων επαγγελμάτων γιατροί κτλ).

Οι winelovers "διαφημίζουν" έντονα τα σημεία τα οποία επισκέπτονται κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα.

Το γκρουπ με αφετηρία τα διοικητικά μέλη που έχουν έδρα στην Ελβετία και την Αμερική, διενέργησαν ψηφοφορία στα μέλη τους για το αν θα έπρεπε να επισκεφτούν την Θράκη ή την Πορτογαλία. Η Θράκη βγήκε προτεινόμενη ενώ η διοργάνωση ανατέθηκε στον Γιώργο Τουρατζή (TU Events).

Τα άτομα που θα επισκεφτούν την Θράκη προέρχονται από όλα τα σημεία του κόσμου όπως Αργεντινή, Βραζιλία, Αμερική, Γερμανία, Ελβετία κ.α. ενώ σε αριθμό υπολογίζονται να επισκεφτούν μεταξύ 20-40 άτομα πρεσβευτές και μέλη.

Η αφετηρία όλων των επισκέψεων του γκρουπ είναι ο οίνος και η γαστρονομία. Το γεγονός ότι η Θράκη "τράβηξε" το ενδιαφέρον παρότι δεν είναι φημισμένη για τα οινοποιεία της (κυρίως στον Έβρο) είναι σημαντικό.

Ο διοργανωτής Γ. Τουρατζής παρουσίασε ένα πρόγραμμα επισκέψεων που προάγει την γαστρονομική κουλτούρα και την επιχειρηματικότητα παράλληλα με τον πλούτο της περιοχής, όπως είναι, το δάσος της Δαδιάς, η οινική ζώνη Αβδήρων, Μαρώνειας, Σαμοθράκης, το ελαιοτριβείο στην Μάκρη, η Παναγία Κοσμοσώτηρα στις Φέρες αλλά και κάποια άλλα σημεία επίσκεψης στον Έβρο.

Οι συνολικές ημέρες διαμονής στην Αλεξανδρούπολη είναι 4εις (25-29 Μαΐου 2017).

Την επίσκεψη στηρίζει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος μπορεί να επικοινωνήσει στο: touratzisumami@gmail.com ή  στο 6936041444.

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα με ένα κλικ εδώ.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων