Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Δύο Βούλγαροι οι δράστες της "τηλεφωνικής απάτης" στην Αλεξανδρούπολη.

Δύο Βούλγαροι οι δράστες της "τηλεφωνικής απάτης" στην Αλεξανδρούπολη.

27-10-2015

Εδώ και πολλές μέρες στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, δρούσε σπείρα η οποία είχει βάλει στο μάτι ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

Οι απατεώνες είχαν ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο δράσης, το οποίο εφάρμοζαν για να αποσπάσουν γρήγορα χρήματα από τα πανικόβλητα θύματά τους. 

Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/ametrhtes-apates-me-ypokloph-xrhmatwn-apo-speira-sthn-ale3androypolh/post27939

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πριν από λίγη ώρα (Τρίτη 27 Οκτωβρίου απόγευμα), συνελήφθησαν και μάλιστα επ' αυτοφώρο από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ του τμήματος Αλεξ/πολης με την συνδρομή του τμήματος Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης δύο μέλη της σπείρας.

Πρόκειται για δύο 24χρονους αλλοδαπούς Βουλγαρικής υπηκοόητας οι οποίοι και κατηγορούνται για τις αμέτρητες απάτες που είχαν στήσει τον τελευταίο καιρό στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συνελήφθησαν στην περιοχή του Αγ. Βασιλείου Αλεξ/πολης, ο ένας εντός οικίας του θύματος και ο άλλος στα 50 μέτρα μακριά από την ίδια οικία.

Όσοι έχουν πέσει θύματα της απάτης ας επικοινωνήσουν με την Αστυνομία προκειμένου να δωθεί περισσότερο φως στην υπόθεση.

Σίγουρα η υπόθεση έχει πολλές πτυχές μιας και οι σπείρα δρούσε σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Είμαστε εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων.