Σήμερα είναι: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
greek english turkish
BABY SHOP TIMI MIKRO AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος: "Η εστίαση δεν αντέχει άλλο"

Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος: "Η εστίαση δεν αντέχει άλλο"

13-05-2019

Με μια ανακοίνωση αγανάκτησης η Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Συναφών Επαγγελμάτων καλεί τους Βουλευτές του Νομού Έβρου να σταθούν στο πλευρό τους, καθώς όπως αναφέρει η επιστολή αδιαφορούν για τα προβλήματα τους κλάδου τους.

Την ίδια στιγμή καλεί όλα τον καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και όλα τα εμπλεκόμενα επαγγέλματα , εγγεγραμμένα και μή στην Γενική Συνέλευση που  θα πραγματοποίήσουν στο Επιμελητήριο Έβρου προκειμένου να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση παρακάτω:

"Κατόπιν τον τελευταίων εξαγγελιών της κυβέρνησης για την μείωση του ΦΠΑ στον χώρο της εστίασης , σαν Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Και Συναφών Επαγγελμάτων δηλώνουμε ότι δεν θα μείνουμε θεατές σε αυτήν την φαρσοκωμωδία που επιχειρείται να διχάσει αλλά και να κοροϊδέψει καταστήματα αλλά και συναδέλφους που ασχολούνται με τον κλάδο της εστίασης .

Παρατηρούμε επίσης για άλλη μία φορά τους Βουλευτές του Νομού μας να αδιαφορούν για τα προβλήματα του κλάδου μας και τους καλούμε ακόμα και τώρα να είναι στο πλευρό μας αυτήν την δύσκολη στιγμή του κλάδου μας.

Η Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Συναφών Επαγγελμάτων καλεί όλα τον καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και όλα τα εμπλεκόμενα επαγγέλματα , εγγεγραμμένα και μή στην Γενική Συνέλευση όπου θα αποφασιστεί ο τρόπος αντίδρασις μας στα ημίμετρα του κλάδου μας αλλά και στην στοχοποίηση μας από την κυβέρνηση.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη , δεν μπορούμε πλέον να παίζουν με τις δουλείες μας , με την ζωή μας , με το μέλλον τον παιδιών μας.
Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 17.00 στο Επιμελητηρίου Έβρου παίρνουμε αποφάσεις για έμας !

Η ΕΣΤΊΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΕΙ ΑΛΛΟ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΒΡΟΥ

Ο Πρόεδρος 
Γεωργιάδης Νικόλαος

Ο Γενικός Γραμματέας

Γκουλής Σάββα