Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Πάμε για 2 εκατομμύρια "απήχηση" και ανεβαίνει!
Πάμε για 2 εκατομμύρια "απήχηση" και ανεβαίνει!

"Έσπασε" το internet η ανάρτηση του e-evros.gr - 1,5 εκατομμύριο χρήστες απόλαυσαν το video μας

27-03-2017

Το "τερματίσαμε" στην κυριολεξία αυτό το Σαββατοκύριακο εδώ στο e-evros.gr!

Έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ παρακολούθησης τα νούμερα που "έπιασε" το βίντεο του e-evros.gr, το οποίο αφορούσε την έναρξη της παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη.

Το βίντεο αποθανατίζει τη στιγμή της αποκάλυψης των σημαιών από τις μονάδες του στρατού και η στιγμή που τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο όλα τα στελέχη, λίγο πριν παρελάσουν στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, 1,552,792 (μέχρι αυτή τη στιγμή που συντάσσεται το κείμενο) είδαν την ανάρτηση - video ενώ περισσότεροι από 75,552 άνθρωποι επισήμαναν ότι τους "άρεσε". Οι παρακολουθήσεις του video (view) έφτασαν τις 587,155 (!!!!) αριθμός ρεκόρ για τα 13 χρόνια που το e-evros.gr είναι στον αέρα.

Για στατιστικούς λόγους αναφέρουμε πως το νέο αυτό ρεκόρ είναι... δύο φορές πάνω από το προηγούμενο!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και αξιόπιστα αφού κάνουμε αυτό που μας αρέσει περισσότερο: σας ενημερώνουμε.

Φυσικά, οφείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε μια μεγάλη μερίδα "δημοσιογράφων για κλάματα" ανα την Ελλάδα, που σφετερίστηκαν το υλικό μας με διάφορους τρόπους, χωρίς να αναφέρουν την πηγή τους και ακόμα χειρότερα, υπήρξαν πολλοί που όχι μόνο το αναπαρήγαγαν αλλά το παρουσίασαν και ως δικό τους.

Δίπλα σε αυτούς και πλήθος συμπολιτών μας που προτίμησαν να "αρέσουν" και να προωθήσουν το video των "κλεφτών" παρά το δικό μας.

Για ιστορικούς και μόνο λόγους σας αναφέρουμε μερικά... δημοσιοκαφρικά site που λειτούργησαν (και προφανώς λειτουργούν συνεχώς) έτσι ακόμα και τοπικού περιεχομένου. Φυσικά τι να περιμένει κανείς από γαιδάρους;:

http://www.gatzoli.gr

http://www.inevros.gr (έπειτα την ανάρτησή μας το video διεγράφη) 

http://www.kriti-channel.eu

http://veteranos.gr

http://www.pontos-news.gr

http://www.stratiotikosgr.com (έπειτα την ανάρτησή μας, προστέθηκε η πηγή)

και πολλοί άλλοι ακόμα...

Η εν λόγω ανάρτηση του 1,5Μ: