Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous!

Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous!

11-09-2020

Δεν έλειψε κανείς από τα 9α γενέθλια του SoHo Absolutely Fabulous στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης!

Κέφι, χαρά, ενθουσιασμός, τραγούδια, cocktails όλα αυτά έδωσαν το δικό τους δυνατό παρόν στο αγαπημένο μας στέκι και γιορτάσαμε τα 9α γενέθλια με γλυκιά και γιορτινή διάθεση.

Χθες, ημέρα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου το SoHo Absolutely Fabulous γιόρτασε μάζι με το e-evros.gr τα 9α του γενέθλια και μας χάρισε ένα ακόμη μοναδικό και διασκεδαστικό βράδυ!

Από ένα τόσο σημαντικό βράδυ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι special guest bartenders οι μαέστροι των cocktails και διάσημοι... soulshakers Αριστοτέλης Παπαδόπουλος και Νίκος Αρσλάνογλου!

Ευχόμαστε να τα εκατοστίσουν και να είναι πάντα πρωτοπόροι και δημιουργικοί όπως μόνο αυτοί καλά γνωρίζουν!

Δείτε όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί:

Φωτ: Αντώνης Μαργαρίτης.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το e-evros.gr

Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous! Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous! Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous! Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous! Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous! Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous! Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous! Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous! Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous! Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous! Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous! Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous! Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous! Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous! Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous! Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous! Γιορτάσαμε παρέα τα 9 χρόνια λειτουργίας του SoHo Absolutely Fabulous!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων