Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου!

17-09-2023

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου, στην Αλεξανδρούπολη.

Η άψογη διοργάνωση του Ομίλου Φίλων Αυτοκινήτου Αλεξανδρούπολης (Ο.Φ.Α.Α.), σε συνδυασμό με τον καλό καιρό, πρόσφερε στο φίλαθλο κοινό της πόλης, έναν εντυπωσιακό αγώνα με συνολικά 41 αγωνιζόμενους από όλη τη Β. Ελλάδα, εκ των οποίων οι 25 από τον Ο.Φ.Α.Α.

Μεγάλη στιγμή στην εκδήλωση ήταν η απονομή του κυπέλλου της πρώτης βαθμολογικά λέσχης στον Ο.Φ.Α.Α., ο οποίος δε θα μπορούσε να γιορτάσει καλύτερα τη συμπλήρωση των 40 ετών από την ίδρυσή του, που συνέπεσαν με την 27η διοργάνωση. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί και η μεγάλη διάκριση του Προέδρου του Ομίλου, Παναγιώτη Νικολόπουλου, ο οποίος εκτός από την πρώτη θέση που κατέκτησε στη Κλάση R2, κατέκτησε και το Κύπελλο Χρόνου Ημέρας. 

Ακολουθούν οι τρεις πρώτοι επιτυχόντες σε κάθε κατηγορία:

Κλάση Ν2

 1. Τουτζιαράκης Χρήστος

Κλάση Ν3

 1. Γρηγορίου Γρηγόριος 

Κλάση R1

 1. Καρατσομπαλίδης Δημήτριος 
 2. Καραμανώλης Νεκτάριος
 3. Τριανταφύλλου Ιωάννης

Κλάση R2

 1. Νικολόπουλος Παναγιώτης
 2. Προδρομίδης Απόστολος
 3. Ανθόπουλος Γεώργιος 

Κλάση R3

 1. Τζινλής Βασίλειος
 2. Μητρόπουλος Δημήτριος
 3. Σιβρίδης Γεώργιος 

Το e-evros.gr ως χορηγός επικοινωνίας βρέθηκε στον 27ο Αγώνα Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου και κατέγραψε πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Παρακολουθήστε ακόμα στιγμιότυπο από την έναρξη του 27ου Αγώνα Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου:

Φωτ. Αντώνης Μαργαρίτης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου! Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 27ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων