Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα!

Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα!

24-05-2022

Το "closing party" του Prive Red τα είχε όλα! Αιθέριες υπάρξεις, ποτά, χορός, ανεβασμένη διάθεση και κυρίως κορυφαίες μουσικές επιλογές!

Η χρονιά για το Prive Red έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο καθώς άντρες και γυναίκες διασκέδασαν στο έπακρο.

Όλη τη νύχτα ο dj "έπαιζε" σε house και R'n'B ρυθμούς, κρατώντας τον παλμό σε υψηλά επίπεδα.

Το e-evros.gr φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και σας παρουσιάζει όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ του Αντώνη Μαργαρίτη:

 

Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το "closing party" του Prive Red στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων