Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
CASINO THRAKI
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Το κατάστημα MVP στην Aλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του!

Το κατάστημα MVP στην Aλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του!

02-07-2022

Tο κατάστημα "MVP sports" στην Αλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του!

Πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό και casual πολυκατάστημα στον Έβρο και για όσους δεν γνωρίζουν βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο 3ο χλμ. Αλεξανδρούπολης - Συνόρων απέναντι από την Ανατολική είσοδο - έξοδο της Εγνατίας οδού και δίπλα στο κατάστημα Porcelana.

Εκεί θα βρείτε όλα τα επώνυμα αθλητικά και casual brands σε αθλητικά παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ! Τo team του MVP sports γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τον 1 χρόνο λειτουργίας του και φυσικά το e-evros.gr βρέθηκε εκεί για να το γιορτάσει μαζί του αλλά και για να σας εξασφαλίσουμε φωτογραφικά κλικ!

Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί πέρασαν υπέροχα!

Φωτ: Αντώνης Μαργαρίτης

Το κατάστημα MVP στην Aλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του! Το κατάστημα MVP στην Aλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του! Το κατάστημα MVP στην Aλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του! Το κατάστημα MVP στην Aλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του! Το κατάστημα MVP στην Aλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του! Το κατάστημα MVP στην Aλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του! Το κατάστημα MVP στην Aλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του! Το κατάστημα MVP στην Aλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του! Το κατάστημα MVP στην Aλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του! Το κατάστημα MVP στην Aλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του! Το κατάστημα MVP στην Aλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του! Το κατάστημα MVP στην Aλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του! Το κατάστημα MVP στην Aλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του! Το κατάστημα MVP στην Aλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του! Το κατάστημα MVP στην Aλεξανδρούπολη γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων