Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
THE GARDENERS
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Το νέο ανανεωμένο αίθριο στον Άη Γιώργη της Μάκρης θα σας μαγέψει

Το νέο ανανεωμένο αίθριο στον Άη Γιώργη της Μάκρης θα σας μαγέψει

27-01-2024

Με αρκετό κόσμο και τον αγαπημένο Πασχάλη, πραγματοποιήθηκε και επίσημα το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου 2024, το opening για το πανέμορφο ανακαινισμένο αίθριο της Ταβέρνας του Άη Γιώργη στη Μάκρη.

Στο νέο χώρο που συνδυάζει την υψηλή αισθητική, τη φιλοξενία και την μαγευτική θέα στο Θρακικό Πελάγος με μια κομψή και μοντέρνα αρχιτεκτονική, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν γευστικά πιάτα από το ειδικά επιμελημένο για την περίσταση μενού.

Φυσικά, την παράσταση έκλεψε ο μοναδικός και ακούραστος Πασχάλης, ο οποίος μαζί με τη συνοδεία της κιθάρας του ταλαντούχου Stelios Mac έδωσαν μια ξωριστή μουσική νότα στη βραδιά. Στο "warm up" ήταν το τοπικό συγκρότημα "Lilipop".

Η Ταβέρνα του Άη Γιώργη, με μια δυνατή ομάδα από σεφ, ανανεώνεται διαρκώς για να συνεχίζει να προσφέρει μια υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία σε όλους τους πελάτες της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη βραδιά καθώς και τη συνέντευξη στο μικρόφωνο του e-evros.gr του Πασχάλη.

Φωτ.: Δημήτρης Αλεξούδης

Το νέο ανανεωμένο αίθριο στον Άη Γιώργη της Μάκρης θα σας μαγέψει Το νέο ανανεωμένο αίθριο στον Άη Γιώργη της Μάκρης θα σας μαγέψει Το νέο ανανεωμένο αίθριο στον Άη Γιώργη της Μάκρης θα σας μαγέψει Το νέο ανανεωμένο αίθριο στον Άη Γιώργη της Μάκρης θα σας μαγέψει Το νέο ανανεωμένο αίθριο στον Άη Γιώργη της Μάκρης θα σας μαγέψει Το νέο ανανεωμένο αίθριο στον Άη Γιώργη της Μάκρης θα σας μαγέψει Το νέο ανανεωμένο αίθριο στον Άη Γιώργη της Μάκρης θα σας μαγέψει Το νέο ανανεωμένο αίθριο στον Άη Γιώργη της Μάκρης θα σας μαγέψει Το νέο ανανεωμένο αίθριο στον Άη Γιώργη της Μάκρης θα σας μαγέψει Το νέο ανανεωμένο αίθριο στον Άη Γιώργη της Μάκρης θα σας μαγέψει Το νέο ανανεωμένο αίθριο στον Άη Γιώργη της Μάκρης θα σας μαγέψει Το νέο ανανεωμένο αίθριο στον Άη Γιώργη της Μάκρης θα σας μαγέψει
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων