Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ!

Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ!

10-03-2019

Φωτ.: Αντώνης Μαργαρίτης

Το βράδυ του Σαββάτου το ΝΟΑ cafe bar στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης γέμισε με τραγούδια, μουσική, κέφι και πολύ... τρέλα!

Σούπερ ήρωες, σταρ, κλόουν, καλόγριες, ζώα αλλά και "διάσημοι" έκαναν την εμφάνισή τους και κάπως έτσι η μεγάλη ξέφρενη παρέα του ΝΟΑ γιόρτασε το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς με το πιο πολύχρωμο και ζωντανό πάρτυ!

Τι να σας πρωτοπούμε και τι να σας πρωτοδείξουμε, αυτό που σίγουρα θα τονίσουμε είναι πως οι καρέκλες δεν είχαν την τιμητική τους εκείνη την βραδιά γιατί το κέφι ήταν αμέιωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε τα όλα στο φωτορεπορταζ που ακολουθεί: 

 

Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ! Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ! Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ! Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ! Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ! Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ! Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ! Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ! Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ! Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ! Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ! Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ! Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ! Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ! Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ! Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ! Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ! Τρελό ξεφάντωμα στο αποκριάτικο party του ΝΟΑ!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων