Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

6o 'Music Session' την Παρασκευή στο Ν.Ο.Α cafe - bar με Jojo.

6o 'Music Session' την Παρασκευή στο Ν.Ο.Α cafe - bar με Jojo.

04-03-2014
Αυτήν την Παρασκευή 07 Μαρτίου και λίγο μετά τις 23:00 έχει "Music Session" στο ΝΟΑ cafe – bar παρέα με τον dj Jojo!

Ο Jojo ξεκίνησε να ασχολείται και να " παίζει" μουσική σε clubs το 1999 όταν και πρωτοεμφανίστηκε στο Banana Moon στην Αθήνα .

Επηρεασμένος αρχικά από τους ήχους των: Osunlade, Timmy Regisford, Danny Krivit και των Masters at Work, o Jojo "μεταδίδει" την αγάπη του για τη Deep House μουσική στο κοινό του σε κάθε εμφάνιση που πραγματοποιεί.

Από πολύ νωρίς καταφέρνει να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και έτσι αρχίζει να συνεργάζεται με τους σημαντικότερους επιχειρηματίες του χώρου (Παπαθεοχάρης, Τσιλιχρήστος, Μωράκης, Πανάς, Κουβατσέας κ.α.) .

Resident στα μεγαλύτερα clubs κατά καιρούς της Αθήνας: Balux, Dragoste, Villa Mercedes, Plus X, Venue, Dybbuk, Μamacas καταφέρνει και οργανώνει παράλληλα πρωτοποριακά events και parties όπως : "So Sexy" στο Cinema, "Limousine Service" στο Venue και στο Villa Mercedes , "Beyond" στο Plus X και φυσικά τα parties του MTV στο Balux !

Έχει εμφανιστεί επίσης σε international parties του MTV "Sound System with Campari" και στο "Puma International Party 2004" της εταιρίας αθλητικών ειδών Puma.


Ο Jojo θεωρείται πια ένας από τους σημαντικότερους έλληνες djs της εποχής του έχοντας συνεργαστεί με τα σπουδαιότερα ονόματα της dance μουσικής: Dubfire,David Morales, Danny Krivit, Joe Claussell, Timmy Regisford, Louie Vega, Osunlade, Joe Negro, Kerri Chandler, Dj Spinna, Dennis Ferrer, Quentin Harris, Jojoflores, Aaran Ross, Alix Alvarez, Blaze, Mateo and Matos, Halo, Seaman, Little Louie Vega, Sasha, Kataneo καθώς επίσης και με τους έλληνες Akyllas, Lefki, Cristo Z , Cj Jeff και πάρα πολλούς άλλους.

Με καινούρια ακούσματα και διάφορες επιρροές, συνεχίζει να πειραματίζεται με τη dance μουσική και έτσι το 2008 μαζί με τον Dj Duke ιδρύουν τη "Nuestra Musica" με σκοπό να μεταφέρουν το πάθος τους για τη μουσική στο ελληνικό κοινό. Η "Nuestra Musica" αποτελούμενη και από άλλους djs, παραγωγούς και remixers και με Deep, Tech και Soulful House ήχους, οργανώνει τα τελευταία 5 χρόνια τα μεγαλύτερα parties πανελλαδικά : Μύκονο, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κόρινθο , Καλαματα,Πάρο, Σίφνο, Λευκαδα,Κρητη κ.α. με βασικό residency στο Dybbuk στο Κολωνάκι.

Ακόμη ένα δυνατό 'Μusic Session' λοιπόν… καταφτάνει!

Enjoy ♥!


Χορηγός επικοινωνίας είναι το e-evros.gr

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων