Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Στα Δίκελλα: σε μία από τις καλύτερες φυσικές τοποθεσίες στη Θράκη
Στα Δίκελλα: σε μία από τις καλύτερες φυσικές τοποθεσίες στη Θράκη

Ελαιοτριβείο Αλέξανδρος: 25 χρόνια εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (video)

29-10-2021

Ελληνικό σπίτι χωρίς ένα μπουκάλι ελαιόλαδο δεν υπάρχει!

Μπορεί η γιαγιά που άναβε το καντηλάκι με λάδι να απέχει έτη φωτός από την γκουρμέ σαλάτα που "κολυμπάει" με το αγαπημένο μας λάδι, αλλά, το μπουκάλι με το ελαιόλαδο, είναι το  σπίτι της ψυχής μας μέσα στο σπίτι μας.

Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για την ελιά και το ελαιόλαδο, χωρίς να μιλήσει για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Η ελληνική λέξη για την ελιά, έχει διατηρηθεί ως βάση, σε όλες τις γλώσσες.

Λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη, στα Δίκελλα, υπαρχει εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια ένα ελαιοτριβείο, "Το Ελαιοτριβείο Αλέξανδρος" που πάντα με κέφι και μεράκι προσφέρει τις υπηρεσίες του και έτσι φθάνει στο τραπέζι μας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της περιοχής μας.

Το ελαιοτριβείο "Αλέξανδρος" με εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό, συλλέγει τις ελιές της περιοχής και παράγει το πιο νόστιμο αλλά και ποιοτικό λάδι της περιοχής.

Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο είναι ελαιόλαδο ανώτερης ποιοτικά κατηγορίας που παράγεται απευθείας από ελιές, μόνο με μηχανικές μεθόδους. Η διαφορά του από το Παρθένο Ελαιόλαδο, βρίσκεται αφενός στην ένταση των οργανοληπτικών ποιοτικών στοιχείων που το διακρίνουν και στη χαμηλότερη φυσική του οξύτητα.

"Ευχαριστούμε τους παραγωγούς μας που μας στηρίζουν ενεργά τόσα χρόνια (Δίκελλα, Μάκρη, Μεσημβρίας, Πλάκα, Σαμοθράκη, Μαρώνεια, Κόμαρα, Κομοτηνή, Ξάνθη) και ανταποδίδούμε με συνεχή εκσυγχρονισμό και εξέλιξη πάντα με σεβασμό στη μάνα γη", μας διεμηνύει ο ιδιοκτήτης κ. Α. Βουκουρεσλής.

Ελαιοτριβείο Αλέξανδρος: 25 χρόνια εμπειρίας παράδοσης και εξέλιξης.

- Άριστη ποιότητα φιλτραρίσματος και μεταφοράς ελαιολάδου με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα στο χώρο.

- Προσωπικό με πολυτεή εμπειρία και μεράκι για την ελιά

Δείτε παρακάτω σχετικό video από το Ελαιοτριβείο:


Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων