Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - faces

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μάγεψε το κοινό με τη μελωδική φωνή της.
Η σπουδαία ερμηνεύτρια μάγεψε το κοινό με τη μελωδική φωνή της.

Μαρία Φαραντούρη ζωντανά στον αρχαιολογικό χώρο Ζώνης - Μεσημβρίας (video).

03-09-2012

Αποθεώθηκε η Μαρία Φαραντούρη την Παρασκευή 31 Αυγούστου, στον μαγικό χώρο της Αρχαίας Ζώνης, στην Μεσημβρία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου ζωντάνεψε μια μουσική τοιχογραφία με τραγούδια από αρμύρα και άνεμο που ταξίδεψαν τους θεατές σε αξεπέραστες στιγμές της ελληνικής ποίησης και μελωδίας.

Με ανάλαφρη αλλά και στιβαρή διάθεση, η μεγάλη ερμηνεύτρια παρέσυρε ένα ενθουσιώδες κοινό -με το μέγεθος της φωνής της- στη μαγεία του ελληνικού στίχου.

Στην συναυλία ακούστηκαν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκη, του Θάνου Μικρούτσικου και άλλων σπουδαίων συνθετών.

Το κοντσέρτο της Μαρίας Φαραντούρη εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού για την Πανσέληνο του Αυγούστου και είναι συνδιοργάνωση της ΙΘ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Π.Ε. Έβρου.
Τη βραδιά, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε από την μονάδα εξωτερικών λήψεων της ΕΤ3 για να μεταδοθεί στο πρόγραμμά της, παρουσίασε ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό και παρέστησαν περισσότεροι από 4.500 θεατές,
σημειώνοντας ρεκόρ στην προσέλευση θεατών στις γιορτές της μεγάλης Πανσελήνου.

Το κοντσέρτο της Μαρίας Φαραντούρη προλόγισε η υπεύθυνη του Αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Ζώνης Τζένη Τσατσοπούλου, ενώ παρακολούθησε με έκδηλο ενθουσιασμό η Αντιπεριφεριάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Γωγώ Νικολάου.


Το e-evros.gr δε θα μπορούσε να λείπει από την εξαιρετική αυτή συναυλία. Κατέγραψε και απαθανάτισε τις μοναδικές στιγμές και μίλησε με τη Μαρία Φαραντούρη.

>> Δείτε μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από τη συναυλία.


Δείτε το video από το live στον αρχαιολογικό χώρο της Μεσημβρίας - Ζώνης:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων