Σήμερα είναι: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO AL FARO DANSE PASSION

e - books

Ο Έβρος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Ο Έβρος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

31-03-2018

Η 2η Απριλίου είναι παγκοσμίως αφιερωμένη στο παιδικό βιβλίο, και οι παρακάτω πόλεις του Έβρου διοργανώνουν εκδηλώσεις τη Μεγάλη Δευτέρα για να την τιμήσουν.

Αλεξανδρούπολη: Ο Δήμος της πόλης γιορτάζει την ημέρα με 100 νέους τίτλους παιδικών βιβλίων, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στον κατάλογο βιβλίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Μάλιστα, για ολόκληρο τον Μάρτιο, διοργανώνει μια σειρά δράσεων που αποσκοπούν τόσο στην εξοικείωση των παιδιών με το βιβλίο και τους χώρους της βιβλιοθήκης όσο και σε εναλλακτικούς τρόπους δημιουργικής και ελεύθερης έκφρασης μέσα σε αυτήν.

Ορεστιάδα: Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο.)  διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο ‘’Το βιβλίο γιορτάζει…με τα παιδιά!!!’’ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη τη από τις 11:00 το πρωί. Οι συμμετέχοντες μπορούν να περιμένουν αφήγηση παραμυθιού, ξεναγήσεις στο χώρο της βιβλιοθήκης και ευχάριστες εκπλήξεις για τους μικρούς αναγνώστες, όλα στο πλαίσιο αφιερώματος στον Δανό συγγραφέα Χάνς Κρίστιαν.

ΚομοτηνήΗ Δημοτική βιβλιοθήκη Κομοτηνής διοργανώνει εκδηλώσεις με διάρκεια δύο εβδομάδων απευθυνόμενη σε δημοτικά σχολεία  με κεντρικό θέμα τον εκφοβισμό και τίτλο “Η φωνή σου, η δύναμή σου!” Οι επισκέψεις των δημοτικών σχολείων θα αφορούν τις τάξεις Γ’, Δ’ και Ε’ και θα είναι προγραμματισμένες εκ των προτέρων. Την επιμέλεια της θεματικής ενότητας, καθώς και την διεξαγωγή αυτής επιμελείται η εκπαιδευτικός Ελένη Πράπα. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 5 έως Παρασκευή 9 Μαρτίου και από την Δευτέρα 12 έως Παρασκευή 16 Μαρτίου σε δυο τμήματα κάθε μέρα από τις 09:00-11:00 και 11:00-13:00.

Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου καθιέρωσε η ΙΒΒΥ, Διεθνής Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα, το 1966, την ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (2 Απριλίου 1805), με σκοπό να εμπνεύσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και να προκαλέσει την προσοχή των μεγαλυτέρων στο παιδικό βιβλίο.

Νικήτας Διαμαντόπουλος 

Who is Who


Who is Όλγα;

Who is Όλγα;

Σήμερα συναντάμε την Όλγα Γκούβερ! Μία Αλεξανδρουπολίτισσα που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αλεξανδρούπολη εδώ και 15 χρόνια, ενώ ζει στην πόλη
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων