Σήμερα είναι: Σάββατο, 30 Μαΐου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO DANSE PASSION AL FARO

Ό,τι "παίζει"!

Ο Γιώργος Γιασεμής live την Ημέρα της Γυναίκας στο Fidele night club

Ο Γιώργος Γιασεμής live την Ημέρα της Γυναίκας στο Fidele night club

03-03-2020

Το Σάββατο 7 Μαρτίου, την Ημέρα της Γυναίκας το Fidele night club φιλοξενεί τον αγαπημένο Γιώργο Γιασεμή!

Γνωρίζοντας πολύ καλά τον παλμό της διασκέδασης αλλά και τι θέλει ο κόσμος, ετοίμασε για όλους εσάς ένα  live πρόγραμμα, όπου συμπεριέλαβε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, όπως ο «Πλανήτης γη», «Με έχεις τρελάνει», «Για ποια αγάπη», «Ούτε κρύο ούτε ζέστη» και άλλα πολλά που σίγουρα θα σας απογειώσει.

Ο Γιώργος Γιασεμής αποδεδειγμένα ξέρει να τρελαίνει τις γυναίκες, γι αυτό μην χάσετε αυτήν την βραδιά στο Fidele night club!

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Γιασεμή

Ο Γιώργος Γιασεμής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρό παιδί, όπως οι περισσότεροι τραγουδιστές, είχε αποφασίσει τι ήθελε να γίνει. Ο κόσμος του τραγουδιού τον μάγεψε από τα πρώτα του βήματα και ήξερε ότι το τραγούδι θα ήταν πρωταγωνιστής στη ζωή του.

Δεν υπήρχαν μουσικές επιρροές από το σπίτι του, όμως κανείς δεν τον εμπόδισε να κυνηγήσει το όνειρο του. Μάλιστα το αντίθετο, από μικρή ηλικία παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής, μουσικής και κιθάρας, με την προτροπή των δικών.

Τα χρόνια περνούν και ολοκληρώνοντας το σχολείο, όπου όλοι τον θυμούνται να σιγοτραγουδάει συνέχεια, ξεκινάει να εργάζεται επαγγελματικά σαν τραγουδιστής.

Μέχρι τώρα έχει συνεργαστεί με τους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, ανάμεσα τους ο Στέλιος Ρόκκος και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο ΡΟΜΕΟ γίνονται αφορμή να τον προσέξουν επαγγελματίες του χώρου του τραγουδιού και η δισκογραφία είναι θέμα χρόνου.Καλοκαίρι του 2002 κυκλοφορεί το πρώτο CD single με τέσσερα τραγούδια. Το πρώτα βήμα έγινε. Το λαϊκό τραγούδι απέκτησε ακόμα έναν ικανό και ταλαντούχο εκπρόσωπο του που σίγουρα θα λάμψει με το ταλέντο του.

Ώρα προσέλευσης: 24:00

Τιμή εισόδου: 10€ με ποτό

Χορηγός επικοινωνίας είναι το e-evros.gr

Who is Who


Who is Βάγια Ζυγογιάννη;

Who is Βάγια Ζυγογιάννη;

Ποιά είναι η Βάγια Ζυγογιάννη και γιατί είναι ξεχωριστή;  Κάτι το "ξεχωριστό" σήμερα στην ενότητα "who is who" από τα συνηθισμένα
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων