Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Stand up comedy την Τρίτη στο Κυβερνείο.

Stand up comedy την Τρίτη στο Κυβερνείο.

17-02-2014
Τρεις κωμικοί, ένα μικρόφωνο, πολλά ψυχολογικά προβλήματα. O βραβευμένος από την μητέρα του Δημήτρης Χριστοφορίδης παρουσιάζει μια βραδιά αγνού, λαϊκού stand up comedy με τον Παναγιώτη Κούδα να βουτάει στην άβυσσο που κρύβει η ανθρώπινη ψυχή και τον Blink Mike να αποδεικνύει γιατί θεωρείται ο Έλληνας διάδοχος του Tolstoi.

Έρχεστε, πίνετε, μιλάνε, γελάτε, πληρώνονται. Η τέχνη είναι απλή. Το χρήμα τα κάνει περίπλοκα. Να πω κι άλλα;

Να πω.
Δεν έχουνε λεφτά για ψυχολόγους. Δεν έχουνε λεφτά γενικότερα. Οπότε τα λένε σε σένα. Θα είσαι εκεί για να ακούσεις και να προβληματιστείς και να τους χτυπήσεις μετά φιλικά στην πλάτη και να πεις "Μπράβο ρε παιδιά, γελάσαμε και σήμερα".

Αυτό. Ανθρώπινο, sexy, ουσιαστικό, απελευθερωτικό....

Σας περιμένουμε όλους να γελάσετε μέχρι δακρύων την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου λίγο μετά τις 22:00 στο Κυβερνείο!Βιογραφικά:

Δημήτρης Χριστοφορίδης


Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης ασχολείται με το stand-up από το 2008. Ξεκίνησε από το πρώτο στέκι του stand-up στην Ελλάδα, «Νύχτες Κωμωδίας» της Λουκία Ρικάκη.
Από τότε έχει εμφανιστεί με όλους τους γνωστούς Stand-up κωμικούς της χώρας, και έχει διοργανώσει διάφορες παραστάσεις στην Αθήνα ως παρουσιαστής. Από το 2013 διοργανώνει τις βραδιές open-mic στην Αθήνα.
Κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα όπου εργάζεται ως κωμικός.

PanagiotisK (Παναγιώτης Κούδας)


Ασχολείται με το stand-up από το 2001. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για το stand up comedy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Έχει εμφανιστεί σε ομαδικές παραστάσεις σε όλη την Β. Ελλάδα και Αθήνα με τα περισσότερα γνωστά ονόματα του χώρου τα τελευταία 8 χρόνια, και εκτός απο bar/stage έχει κάνει παραστάσεις και σε συνεργασία με θέατρα (ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, Ταξίδι Ονείρου και Φλέμινγ στην Θεσσαλονίκη, και Eliart στην Αθήνα)
Έχει παρουσιάσει 2 μεγάλου μήκους solo παραστάσεις με τίτλους «Μυθολογία» (2003-2005) και «Παιδικά τραύματα» (2011-2012).
Είναι ο διευθυντής του Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης, του μοναδικου θεσμού για την κωμωδία στην Ελλάδα που γίνεται τα τελευταία 3 χρόνια και το 2013 πραγματοποιήθηκε σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Καβάλα και Αλεξανδρούπολη. (Περισσότερα στο www.comedyfest.gr)
Κατοικεί μόνιμα στην Ξάνθη, και εκτός του stand-up διδάσκει και κάνει παραστάσεις improv (κωμικούς αυτοσχεδιασμούς) με τμήματα στην Αλεξ/πολη, Ξάνθη, Καβάλα και Θεσσαλονίκη.


Βlink Mike


Βαρβεράκης Μιχάλης. Χρησιμοποίει το ψευδώνυμο Blink Mike πάνω στην σκηνή.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το stand up comedy στις αρχές του 2013 και από την αρχή διακρίθηκε σε αρκετούς μικρούς τοπικούς διαγωνισμούς.
Μέσα σε έναν πάρα πολύ παραγωγικό χρόνο μοιράστηκε την σκηνή με όλους τους stand up κωμικούς της Αθήνας και μετά από αρκετές επιτυχημένες παραστάσεις άρχισε να δέχεται επαγγελματικές προτάσεις από κορυφαίους στο είδος καλλιτέχνες. Η τελευταία του διάκριση ήρθε με την συμμετοχή του στο 3ο φεστιβάλ stand up comedy όπου βρέθηκε στην 2η θέση.
Έχει εξελιχθεί σε ένα πάρα πολύ ενεργό μέλος της κοινωνίας του stand up comedy, διοργανώνοντας παραστάσεις και φέρνοντας νέα παιδιά στο να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων