Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Το Caravan Project ταξιδεύει με τις μογγολικές σκηνές στην Αλεξανδρούπολη.

Το Caravan Project ταξιδεύει με τις μογγολικές σκηνές στην Αλεξανδρούπολη.

15-10-2015

Τα yurt του Caravan Project έχουν ήδη στηθεί στο Πάρκο Προσκόπων (Κηποθέατρο) για να υποδεχθούν το κοινό της Αλεξανδρούπολης, αυτή την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 18:00, όπου και θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της δράσης.

Με μια ανοιχτή εκδήλωση για όλους, η ομάδα του Caravan Project, η οποία θα παραμείνει στην πόλη της Αλεξανδρούπολης μέχρι τις 06 Νοεμβρίου, με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και με την υποστήριξη του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης-Αγγελική Γιαννακίδου και του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, καλεί τους νέους, τους φοιτητές και τους κατοίκους της περιοχής να συναντηθούν αυτή την Παρασκευή στο Πάρκο Προσκόπων και να σημάνουν συλλογικά την έναρξη των δράσεων του Caravan Project!

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, θα ανακοινωθεί επίσημα και θα συζητηθεί με το κοινό το αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων που θα εφαρμοστεί στην Αλεξανδρούπολη, ενώ θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στην πολυμεσική έκθεση στο μεγάλο yurt.

Οι επισκέπτες θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο μικρό yurt αποσπάσματα από τα ντοκιμαντέρ και τις ιστορίες που έχει καταγράψει το Caravan Project με το πέρασμα των χρόνων.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τη ζωντανή εμφάνιση του μουσικού σχήματος "Around The Box".

Σχετικά με το πρόγραμμα δράσεων του Caravan Project στην Αλεξανδρούπολη, αξίζει κανείς να σημειώσει ότι το Εργαστήρι Ιστοριών για ενήλικες θα πραγματοποιηθεί από τις 20 ως τις 27 Οκτωβρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση στην πλατφόρμα:

http://www.caravanproject.org/ekpaideusi/ergastirio-istoriwn/eggrafi-twra/.

Επιπλέον, η πολυμεσική έκθεση στο μεγάλο yurt, με τις ιστορίες, τις αφηγήσεις και τα ημερολόγια της ομάδας, θα παραμένει ανοιχτή για το κοινό κάθε Τετάρτη & Παρασκευή 17:30-20:00 και κάθε Σάββατο & Κυριακή 10:30-14:30 & 17:30-20:00.

Τέλος, το Caravan Project οργανώνει κινηματογραφικές προβολές κάθε εβδομάδα, στο Πάρκο Προσκόπων, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή στις 20.30.

Μάθετε περισσότερα για τη δράση του Caravan Project:

www.caravanproject.org

Το Caravan Project ταξιδεύει με τις μογγολικές σκηνές στην Αλεξανδρούπολη. Το Caravan Project ταξιδεύει με τις μογγολικές σκηνές στην Αλεξανδρούπολη. Το Caravan Project ταξιδεύει με τις μογγολικές σκηνές στην Αλεξανδρούπολη. Το Caravan Project ταξιδεύει με τις μογγολικές σκηνές στην Αλεξανδρούπολη. Το Caravan Project ταξιδεύει με τις μογγολικές σκηνές στην Αλεξανδρούπολη. Το Caravan Project ταξιδεύει με τις μογγολικές σκηνές στην Αλεξανδρούπολη. Το Caravan Project ταξιδεύει με τις μογγολικές σκηνές στην Αλεξανδρούπολη. Το Caravan Project ταξιδεύει με τις μογγολικές σκηνές στην Αλεξανδρούπολη.
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων