Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

Το e-evros.gr συναντά τους "Villagers of Ioannina City" στο Αλτιναλμάζη (video + photos)

Το e-evros.gr συναντά τους "Villagers of Ioannina City" στο Αλτιναλμάζη (video + photos)

04-09-2021

Ξεσήκωσαν τους πάντες στην Αλεξανδρούπολη οι VIC τόσο με τη μουσική τους όσο και με την εμφάνισή τους!

Η μπάντα από τα Ιωάννινα κατέλαβε τη σκηνή λίγο πριν τις 22:00. Ξεκίνησαν λοιπόν, να ακούγονται οι πρώτες νότες και όλος ο κόσμος που βρισκόταν στο χώρο, ήξερε πως όσα θα ακολουθούσαν, θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη για αρκετό καιρό.

Με έντονη σκηνική παρουσία, εντυπωσιακά γραφικά και όπλο όλα εκείνα τα κομμάτια που το κοινό τους αγαπά να τραγουδά, η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε όπως έπρεπε. Για δύο ώρες οι Villagers of Ioannina City ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους οπαδούς τους και χάρισαν στο κοινό της Αέξανδρούπολης μια αξέχαστη βραδιά.

 Οι VIC μας απέδειξαν πως καταφέρνουν να παντρέψουν την παραδοσιακή ηπειρώτικη μουσική με την stoner και psychedelic rock καλύτερα από τον καθένα.

Αδιαμφισβήτητα, οι πιο έντονες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ακούστηκαν τα “Zvara” , “Krasi” και “Karakolia”. Μας  χάρισαν ένα δίωρο πλούσιο σε μουσική και συναισθήματα, εκφράζοντας  με μαεστρία τον ηπειρώτικο πόνο παρασύροντας το κοινό να βιώσει μαζί τους αυτόν τον “νταλκά” και να νοσταλγήσει στο άκουσμα της γκάιντας και του κλαρίνου.

>> Δείτε εδώ πλούσιο φωτορεπορτάζ από την βραδιά.

Απολαύστε το βίντεο από την εμφάνιση τους στο οικοπάρκο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη καθώς και τις live μεταδόσεις της βραδιάς:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων