e - theater

Το Μάρτιο «πάμε ΘΕΑΤΡΟ, πάμε ΣΙΝΕΜΑ, πάμε ΔΙΟΝΥΣΟ».
Δύο ακόμη παραστάσεις μείνανε για την απολαυστική κωμωδία "ο Μπακαλόγατος" που παρουσιάζει από το Νοέμβριο το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Έτσι την Κυριακή 17 και την Κυριακή 24 Μαρτίου, υπάρχουν οι δύο τελευταίες παραστάσεις της επιτυχημένης κωμωδίας, στις 9:00 το βράδυ.
Εντωμεταξύ, τις τρεις επόμενες Τετάρτες του Μαρτίου, οι θεατρόφιλοι της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία διαφορετική κωμωδία που φιλοξενεί ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ στο θέατρό του, την "Μήδεια" του Μποστ, από τον Θεατρικό Σύλλογο Διδυμοτείχου. Μια ξέφρενη ανατρεπτική κωμωδία, με την μοναδική γραφή του Μποστ, σε σκηνοθεσία Άκη Τσονίδη, για τρεις Τετάρτες, 13, 20 και 27 Μαρτίου, στις 9:00 το βράδυ.
Οι υπόλοιπες ταινίες του Μαρτίου:
Δευτέρα 18/3 The Illusionist | 2010 | Animation. «Ο Θαυματοποιός» δείχνει σαν μια ταινία βγαλμένη από άλλη εποχή. Μια ταινία με ψυχή, νοσταλγική, ιδιαίτερη και γλυκόπικρη.
Δευτέρα 25/3 Μίμης ο σιδεράς | 1972 | Σε σκηνοθεσία Λίνας Βερτμίλερ, ο Τζιανκάρλο Τζιανίνι σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας ως Μίμης, λιμενεργάτης στη Σικελία που χάνει τη δουλειά του.
Πληροφορίες & κρατήσεις θέσεων: 25520 28280