Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Who is Who

Who is Καμαρινού;

Who is Καμαρινού;

07-02-2016

Ποιά είναι η Άννα; Μα όλοι τη γνωρίζουν! Ιδιαίτερα οι θαμώνες του Pico by night στην Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι ομολογουμένως βρήκαν μια καλή αφορμή για να πηγαίνουν ακόμα πιο συχνά.

Από φωνή, ομορφιά και θηλυκότητα, αναμφισβήτητα η Άννα Καμαρινού δεν υστερεί καθόλου, όμως αποτελεί πρόκληση μια... καλύτερη γνωριμία μαζί της για όλους μας!

Την "τσακώσαμε" να δοκιμάζει τα νέα πιάτα της κουζίνας του Άη Γιώργη με την παρέα της και φυσικά αδράξαμε την ευκαιρία να περάσουμε λίγη ώρα μαζί της και φυσικά να την... "ανακρίνουμε".

Αξίζει να πούμε βέβαια πως η Άννα Καμαρινού βρίσκεται τους τελευταίους μήνες για δεύτερη φορά στη πίστα του Pico και σίγουρα κάνει τις νύχτες να μένουν αξέχαστες παρέα με την υπόλοιπη super - ομάδα του μαγαζιού.

Πάμε να δούμε τις μας απάντησε:

- Άννα, που γεννήθηκες και που μεγάλωσες;

Στη Θεσσαλονίκη, εκεί γεννηθηκα, εκεί πήγα σχολείο, εκεί έγινα κοπέλα! Έζησα στη Θεσσαλονίκη μέχρι και τα 18 μου.

- Η δουλειά σου είναι αυτή που ονειρευόσουν να κάνεις πάντα;

Ναι! Από μικρή αυτό ονειρευόμουν όμως φάνταζε ακατόρθωτο! Ήμουν από τα κοριτσάκια που έφτιαχναν τα δικά τους video clips στον καθρέφτη, με μια βούρτσα για μικρόφωνο!

Επομένως όταν κάτι το θέλει κάποιος πολύ... 

- Δυσκολίες υπάρχουν στη δουλειά σου;

Πολλές, τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται άλλωστε! Μπορεί ο κόσμος να νομίζει πως το τραγούδι, τα φώτα, η πίστα είναι κάτι εύκολο όμως σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει την πραγματικότητα! 

Πέρα από το ωράριο εργασίας, είναι το ξενύχτι, η ταλαιπωρία του οργανισμού, όμως το σημαντικότερο από όλα είναι ότι όσο πεσμένος και αν είναι κανείς, σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται να φανεί επί σκηνής! Γίνεσαι ένας καλός ηθοποιός και διασκεδάζεις τον κόσμο!

- Αγαπημένο είδος μουσικής; Αγαπημένο τραγούδι;

Μουσική; Ακούω τα πάντα και μπορεί να με ξεσηκώσει ένα ροκ τραγούδι ή ακόμα και ένα παλιό λαικό! Στη μουσική δεν υπάρχουν διακρίσεις! Αγαπημένο μου τραγούδι αυτή την περίοδο, είναι το "έρωτας κλέφτης" του Κ. Δόξα.

- Πως φαντάζεσαι την Άννα σε πέντε χρόνια από σήμερα;

Ωραία ερώτηση! Σε πέντε χρόνια από σήμερα, θα ήθελα να καταφέρω την αναγνωρισιμότητα! Όχι κάτι παρατραβηγμένο, απλά να έχω καταφέρει να σιγοτραγουδά ο κόσμος 1-2 δικά μου τραγούδια. Επιπλέον, μια άλλη καριέρα, πιο αναβαθμισμένη από τη σημερινή, να συνοδεύω ας πούμε έναν μεγάλο τραγουδιστή σε κάποιο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας ενδεχομένως.

- Ποια είναι η σχέση σου με τον έρωτα;

Ζωή χωρίς έρωτα δεν υπάρχει για μένα. Παθιάζομαι με όλα, με τους ανθρωπους τη δουλειά με τα πάντα. Γίνομαι καψούρα!

- Το σενάριο της δικής σου οικογένειας έχει περάσει από το μυαλό σου;

Πάντα το ήθελα και δε σου κρύβω πως αποτελεί στόχο ζωής κάτι τέτοιο! Όχι ακόμα όμως!

- Στον Έβρο τι αγαπάς και τι μισείς;

Θα σου πω για την Αλεξανδρούπολη συγκεκριμένα. Δε μισώ απολύτως τίποτα! Είναι πανέμορφη πόλη, με εξαιρετικούς κατοίκους και υπέροχη φιλοξενία. Είναι σαν να βρίσκομαι στην πόλη μου, γι αυτό και ήρθα για δεύτερη φορά!

Ορίστε και ένα "sneak peek" on video:

Who is Who - e-evros
Who is Καμαρινού; Who is Καμαρινού; Who is Καμαρινού; Who is Καμαρινού; Who is Καμαρινού;
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων