Κάτι τρέχει στον Έβρο

Παλαιότερη φωτογραφία κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού με τη σύζυγό του στη μονάδα του στρατιώτη
Παλαιότερη φωτογραφία κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού με τη σύζυγό του στη μονάδα του στρατιώτη

Απολύθηκε από μονάδα του Έβρου ο Κωνσταντίνος, γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη

10-05-2021

"Απολελέ και τρελελέ" συνηθίζεται να λένε στο στρατό την τελευταία μέρα της θητείας τους οι στρατιώτες. Αυτό είπε σήμερα και ο γιός του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, αφού σήμερα πέρασε για τελευταία φορα την πύλη του στρατοπέδου του στον Έβρο.

Σήμερα απολύθηκε η 2020 Ε’/ΕΣΣΟ και ο Κωνσταντίνος υπηρετούσε την θητεία του σε μάχιμη μονάδα πυροβολικού της Αλεξανδρούπολης τους τελευταίους 8 μήνες.

Ποιο συγκεκριμένα υπηρετούσε στην 138 AKMMΠ, στο στρατόπεδο Ιωάννου και σήμερα το πρωί ο Δκτής της μονάδας έδωσε τα απολυτήρια σε όλους τους απολυόμενους συμπεριλαμβανομένου και του Κωνσταντίνου.

Ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε τον περασμένο Οκτώβριο με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως είχε επισημάνει  ότι ο γιος του θα παραμείνει όλη τη θητεία του στον Εβρο από όπου και θα απολυθεί.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους Συνοριοφύλακες του Έβρου και φωτογραφήθηκε μαζί τους δηλώνοντας πως είναι περήφανος για αυτούς και την δουλειά τους.

Του ευχόμαστε καλός πολίτης και ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

ΣΚ