Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ
πρεπει να δειτε
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Αθανάσιος Γ. Καΐσας
Φωτοβολταϊκά συστήματα
Εθνικής Αντιστάσεως 64

Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης
...ποτοποιούμε από το 1893

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
ΙΚΕΠ
ΙΚΕΠ
Ιδιωτικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών
Τυρολόης 6

Τότα
Τότα
Κατασκευαστικές εργασίες
2ο χλμ. Αλεξανδρούπολης - Νέας Χηλής

The Gardeners
The Gardeners
Υπηρεσίες διαμόρφωσης κήπων
Αρχαίας Σάλλης 8

Γεωργικά εφόδια

Θρακική σποροπαραγωγή Α.Ε (Γεωργικά εφόδια)

Θρακική σποροπαραγωγή Α.Ε - Γεωργικά εφόδια
(Γεωργικά εφόδια)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Άνθεια
Διεύθυνση: 10ο χιλ. Αλεξ/πολης - Συνόρων
Τηλέφωνο: 2551051840/1 & 6944724167

Η Θρακική Σποροπαραγωγή ΑΕ ιδρύθηκε το 1996 από τους αδερφούς Παρασάκη Αθανάσιο και Παρασάκη Στυλιανό με σκοπό τη δημιουργία ενός προτύπου συγκροτήματος παραγωγής πολλαπλασιαστικού υλικού και εμπορίας γεωργικών εφοδίων.

Ως κύρια ασχολία έχει την παραγωγή του πολλαπλασιατικού υλικού σιτηρών, διαθέτωντας εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις καθαρισμού και τυποποίησης σπόρων δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα του παραγόμενου προιόντος, από τη σπορά μέχρι την συγκομιδή, την τυποποίηση και τη διάθεση των προιόντων.

Σημαντικό μέρος της δραστηριότητας της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΣΠΟΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ κατέχει το εμπόριο των σιτηρών που συγκεντρώνει η εταιρία κατά τις αλωνιστικές περιόδους. Η παρουσία μας στο χώρο τα τελευταία 15 χρόνια μας έχει καταστήσει από τους πιο έμπιστους συνεγάτες στον παραγωγό τόσο με το εμπόριο γεωργικών εφοδίων, την ποικιλία σε σύνθετες και απλές ζωοτροφές, σε μελισσοκομικά και οινοποιητικά αλλά και υπηρεσίες σχτικές με τη γεωργία.


Η επιχείρηση ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΠΟΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΕ θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά τηρώντας τα μέτρα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του Υπουργείου Υγείας. Για την καλύτερη και κυρίως ασφαλή εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα των καταστημάτων ή στους γεωπόνους, έτσι ώστε να εξυπηρετηθείτε ΕΓΚΑΙΡΩΣ και με ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ στο καταστήμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • Κεντρικό κατάστημα Άνθειας: 2551051840
  • Υποκατάστημα Αλεξανδρούπολης: 2551029015
  • Υποκατάστημα Τριφυλλίου: 2555088820
  • Υποκατάστημα Λυκόφης: 2554020305

 Η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΠΟΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ Α.Ε. συγκεντρώνοντας μεγάλες ποσότητες σίτου σκληρού, σίτου μαλακού και κριθαριού κατά τις αλωνιστικές περιόδους και έχοντας στη διάθεσή της τους κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους μπορεί να διαθέσει στην εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό μεγάλες ποσότητες δημητριακών με άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Εκτός από δημητριακά η Θρακική Σποροπαραγωγή ασχολείται και με τη συγκέντρωση σύσπορου βαμβακιού, συνεργαζόμενη με εκκοκκιστήρια της περιοχής. Όπως επίσης και με συγκέντρωση βιομηχανικού ηλίανθου συνάπτοντας συμβάσεις μεταξύ παραγωγών και μεγάλων οίκων στο χώρο της μετα ποίησης.

Διαθέτοουμε ποικιλία ζωοτροφών σε συσκευασμένα προϊόντα: Σίτος σκληρός, σίτος μαλακός, κριθάρι, καλαμπόκι, μίγματα δημητριακών, πίτουρα, σογιάλευρο, σε σάκους των 40 κιλών. Επίσης, πλάκες λείξεως, ισορροπιστές, αλάτι κτηονοτροφικό, βιταμίνες, γάλα σκόνη, σκυλοτροφές και γατοτροφές.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες προμηθεύουμε την αγορά με τα ποιοτικότερα προϊόντα

  • Φυτοπροστατευτικά: Εντομοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, μυκητοκτόνα
  • Θρέψης: Κοκκώδη λιπάσματα, διαφυλλικά λιπάσματα, ιχνοστοιχεία, βιοδιεγέρτες κ.ά.
  • Πολλαπλασιαστικό υλικό: Σπόροι σιτηρών, υβρίδια καλαμποκιού και ηλίανθου, σπόροι βαμβακιού, μηδικής, βίκου, σπόροι και σπορόφυτα οπωροκηπευτικών κ.ά.
  • Οινοποιητικό εξοπλισμό
  • Μελισσοκομικά είδη
  • Εργαλεία, κ.ά.

Υπηρεσίες

Η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΠΟΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗ Α.Ε. έχει συμβουλευτικό ρόλο προς τους πελάτες της σύμφωνα με τις τρέχουσες εξελίξεις στον αγροτικό τομέα. Τον τελευταίο χρόνο έχει εντάξει τους παραγωγούς σε ομάδες ολοκληρωμένης διαχείρισης σιτηρών όπου η συμμετοχή είναι υποχρεωτική για τους καλλιεργητές πιστοποιημένου σκληρού σίτου. Επίσης, συνάπτει συμφωνίες με μεγάλες επιχειρήσεις στο χώρο της μεταποίησης ώστε να διασφαλίσει την απορρόφηση των παραγόμενων προϊόντων της περιοχής και εντάσσει τους παραγωγούς στη συμβολαιακή γεωργία.

Μεταφορές

Πλήρης εξοπλισμένος στόλος δέκα αυτοκινήτων που το καθένα διαθέτει εμποροανατροπή για μεταφορά χύδην προιόντων, πάτωμα και κουρτίνα για παλέτες και όλα τα συσκευασμένα προιόντα, επικαθίμενες ειδικές μεταφορές. Διατίθεται επίσης συνοδευτικο όχημα για κάλυψη παντώς είδους αναγκών αλλά και χωματουργικές καρότσες.

Επίσης η εταιρία διαθέτει μηχανήματα έργου όπως λαστιχοφόρο εκσκαφέα (τσάπα), φορτωτές, τηλεσκοπικά κλάρκ, και ισοπεδωτή γαίων (γκρέιντερ).

Βρείτε μας στο facebook