Σήμερα είναι: Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
greek english turkish

πρεπει να δειτε


TechnoPro

TechnoPro

Επισκευές & Πώληση (Smartphones - iPhone - iPad - Mac - Laptop - PC)

Αίνου 48


Κolibri

Κolibri

e-shop μόδας & showroom

Κικόνων 40


Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης

Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων

Απαλός


Φάρος

Φάρος

Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα

Μακράς Γέφυρας 2


Moto Access

Moto Access

Καραγιαννίδης Στράτος

Νικομηδείας & Ελ. Φιλιππίδη 5


Bio clean - Δαρμής Θ.

Bio clean - Δαρμής Θ.

Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων

3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης


Hotel Erika

Hotel Erika

Ξενοδοχείο

Δ. Καραολή 110

νεες καταχωρησεις


Κolibri

Κolibri

e-shop μόδας & showroom

Κικόνων 40


Μπέλιας

Μπέλιας

Ανθοπωλείο

25ης Μαϊου 123


Ο Μαστοράκος

Ο Μαστοράκος

Τεχνικό πολυκατάστημα

2ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Νέας Χηλής

ΙΚΤΕΟ SOHO OLISTIKI MIKRO AL FARO

Ιατρικός εξοπλισμός

Ακουστικά Κέντρα Θράκης - Γιάννης Π. Μαντζαρίδης (Ακουστικά βαρηκοΐας)

Ακουστικά Κέντρα Θράκης - Γιάννης Π. Μαντζαρίδης - Ακουστικά βαρηκοΐας

(Ακουστικά βαρηκοΐας)

Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Ιωακείμ Καβύρη 38
Τηλέφωνο: 25510 - 82131 & 6945559935
E-mail: jmantzaridis@gmail.com

Έχετε πρόβλημα στην ακοή, έχετε δυσκολία να καταλάβετε τον συνομιλητή σας, αυξάνετε τη ένταση του ραδιόφωνου έτσι ώστε να ενοχλεί τους γύρω σας, σας έχουν πει πως μιλάτε δυνατά και ενοχλείτε, συχνά ζητάτε να επαναλάβουν κάτι, έχετε εργασθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε θορυβώδη χώρο, έχετε αντιληφθεί να βουίζουν τα αυτιά σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος, στα Ακουστικά Κέντρα Θράκης - Γιάννης Π. Μαντζαρίδηςθα εξυπηρετηθείτε στο έπακρο!

Στο Ακουστικά Κέντρα Θράκης - Γιάννης Π. Μαντζαρίδης, διάθετουμε ακουστικά βαρηκοΐας σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλής απόδοσης ήχου.  Η ακοή λειτουργεί ως σύστημα δύο αισθητηρίων (αυτιά) που μεταφέρουν ηλεκτρικό σήμα στα ακουστικά κέντρα του εγκεφάλου. Ο άνθρωπος είναι "σχεδιασμένος" να ακούει με τη χρήση και των δύο αισθητήριων οργάνων του, τα αυτιά, όπως γίνεται και με την λειτουργία της όραση όπου χρησιμοποιεί και εκεί δύο αισθητήρια όργανα, τα μάτια. Όσο υγιές κι αν ειναι το ένα αυτί δέ μπορει να έχει σωστή ακοή απο μόνο του, και πάντα χρειάζεται το ζευγάρι του.

Ζήστε χωρίς περιορισμούς

Κατανοήστε την απώλεια ακοής
Κάντε το πρώτο βήμα με μια πρώτη εκτίμηση της ακοής σας. Ζητάτε συχνά από τους ανθρώπους να επαναλάβουν αυτό που μόλις είπαν; Αποφεύγετε μέρη και κοινωνικές εκδηλώσεις, επειδή υπάρχει πάρα πολύς θόρυβος και δυσκολεέστε να ακούσετε τι σας λένε; Αισθάνεστε στρεσαρισμένοι, όταν πρέπει να μιλήσετε ή να ακούσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα; Αν έχετε απαντήσει θετικά στις προηγούμενες ερωτήσεις, ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε δυσκολία στην ακοή σας!

Ζητήστε τη βοήθεια ειδικού
Αν, λοιπόν, εντοπίσετε κάποιο ή καποια από τα προειδοποιητικά σημάδια, καταφύγετε αμέσως σε ένα ειδικό. Η έγκαιρη ιατρική διάγνωση μετά από ένα πλήρη ακοολογικό έλεγχο σας δίνει τη δυνατότητα της άμεσης αντιμετώπισηε στην περίπτωση που επιβεβαιώνεται οποιουδήποτε βαθμού απώλεια της ακοής. Η ακοομετρική διαδικασία, η τυμπανογραφία και η διαδικασία ομιλίας αποτελούν την τυπική διαδικασία ενός ελέγχου. Πότε, λοιπόν, ήταν η τελέυταία φορά που εξετάσατε την ακοή σας;

Φορέστε ακουστικό
Το επόμενο βήμα είναι η απόφαση να δοκιμάσετε ένα σύγχρονο ακουστικό βαρηκοϊας.Η έγκαιρη ιατρική διάγνωση μετά από έναν πλήρη ακοολογικό έλεγχο σας δίνει τη δυνατότητα της άμεσης αντιμετώπισης στην περίπτωση που επιβεβαιώνεται οποιουδήποτε βαθμού απώλεια ακοής. Ο ακοοπροθετιστής θα σας προτείνει την καλύτερη λύση λαμβάνοντας υπόψη τις ακουστικές σας ανάγκες, την οικονομική κατάσταση και τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας 

Δυνατότητα ψηφιακής μείωσης των θορύβων
Ελαχιστοποιείται η ενόχληση και η ταλαιπωρία που επέρχεται από δυνατούς ή απότομους θορύβους ειδικά όταν προσπαθείτε να ακούσετε σε θορυβώδες περιβάλλον.

Δυνατότητα αυτόματης εναλλαγής προγραμμάτων
Τα ακουστικά αναγνωρίζουν το περίβαλλον στο οποίο βρίσκεστε και αυτόματα επιλέγουν το πρόγραμμα με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, ώστε να ακούτε και καλύτερα και πιο εύκολα.

Δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας Bluetooth
Επιτρέπει στα ακουστικά βαρηκοΐας σας να χρησιμοποιούνται ασύρματα με κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, mp3 players, computer και οποιαδήποτε άλλη συσκευή φέρει τεχνολογία Bluetooth.

Τα κριτήρια επιλογής ακουστικού:

  • Ο τύπος και το μέγεθος της βαρηκοϊας
  • Η ηλικία του βαρήκοου
  • Οι καθημερινές ανάγκες του βαρήκοου
  • Η κοινωνική ζωή του βαρήκοου
  • Η οικονομική δυνατότητα του βαρήκοου

Ο κ. Γιάννης Μαντζαρίδης εξυπηρετεί  σε Αλεξανδρούπολη επί της Καβύρη Ιωακείμ 38 και Ορεστιάδα επί της Κωνσταντινουπόλεως 234 (Οπτικά Κωσταρέλος), κλείστε ραντεβού καλώντας στο 2551082131 όπως επίσης και στο 6945559935.

Στο εργαστήριο μας έχουμε δημιουργήσει ένα άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένο εργαστήριο έτσι ώστε παρέχουμε άμεση βοήθεια και εξηπηρέτηση στους πελάτες μας.


O Ε.Ο.Π.Υ.Υ. άλλαξε πλέον τα δεδομένα για τα ασφαλιστικά ταμεία, έτσι ώστε ο ασφαλισμένος να καταβάλλει μόνο την συμμετοχή του για την αγορά ακουστικών βαρηκοΐας!

Η επιδότηση του ταμείου είναι αξίας 450€ και βοηθά τους ασφαλισμένους να έχουν πρόσβαση στις καλύτερες λύσεις που καλύπτουν τις ακουστικές τους ανάγκες.

Μετά λοιπόν τις αλλαγές στις διαδικασίες και σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, με την κατάθεση των δικαιολογητικών ο ασφαλισμένος καταβάλλει μόνο τη συμμετοχή του σύμφωνα με πάντα με την τιμή του ακουστικού που θα επιλέξει. Η επιδότηση του ΕΟΠΥΥ ισχύει κάθε 4 χρόνια και μπορείτε να κάνετε χρήση της, αν τα τελευταία 4 χρόνια δεν έχετε ξανακάνει. Ως Ακουστικό Κέντρο Θράκης είμαστε συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ! 


 Δωρεάν υπηρεσίες

  • Δωρεάν επίσκεψη κατ’ οίκον
  • Δωρεάν εγγύηση ποιότητας
  • Δωρεάν συντήρηση
  • Δωρεάν έλεγχος και καθαρισμός